Τους έπιασαν στο ΚΤΕΛ Τυρνάβου με δύο κιλά ηρωίνη!
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του onlarissa.gr προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων στον Τύρναβο, για δύο περίπου κιλά ηρωίνης!
Κατά τις ίδιες πληροφορίες του onlarissa.gr, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορία, ότι ο 41χρονος Ρομά, γνωστό μέλος της τοπικής κοινότητας, διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών μέσω του ΚΤΕΛ, προχθές και χθες έστησαν επιχείρηση που ολοκληρώθηκε με τη σύλληψή του, καθώς και ενός ακόμη ατόμου που βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου, ηλικίας 36 ετών.
Η σύλληψη έγινε την ώρα που 41χρονος πήγε στο ΚΤΕΛ Τυρνάβου για να παραλάβει δέμα που περιείχε ηρωίνη.
Ακολούθως έγινε έρευνα και στο σπίτι του όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν περί τις 35.000 ευρώ, καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με το πολυτελές τζιπ στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες.
Σύμφωνα με τις αρχές, οι κατασχεθείσες ποσότητες των ναρκωτικών προορίζονταν για περαιτέρω διακίνηση.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.