Εθνική Ελλάδας - Σκωτία: Η ώρα και το κανάλι για το μεγάλο ματς σήμερα
Σήμερα είναι το μεγάλο παιχνίδι της Ελλάδας με την Σκωτία. Τι ώρα το μεγάλο ματς και σε ποιο κανάλι.
Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται να διεκδικήσει για πρώτη φορά την είσοδό της στην ελίτ κατηγορία του Nations League, αντιμετωπίζοντας τη Σκωτία σε δύο καθοριστικούς αγώνες που θα μεταδοθούν ζωντανά από τον Alpha.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται μπροστά σε μια ιστορική στιγμή, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι αξίζει να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κοντραριστούν με τους δυναμικούς Σκωτσέζους σε δύο κρίσιμες αναμετρήσεις.
Η πρώτη μάχη θα δοθεί την Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 21:45 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου η Ελλάδα θα υποδεχθεί τη Σκωτία. Η τηλεοπτική κάλυψη θα ξεκινήσει στις 21:00 με την εκπομπή Pre Game, στην οποία ο Άγγελος Στυλιάδης και ο Σάββας Παντελίδης, προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, θα αναλύσουν τα σενάρια πρόκρισης. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Ισίδωρος Πρίντεζης, με σχολιαστή τον πρωταθλητή Ευρώπης 2004, Νίκο Νταμπίζα, ενώ ο Σπύρος Νάσιος θα μεταφέρει το ρεπορτάζ από τον πάγκο της Εθνικής. Παρών θα είναι και ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος, λόγω τραυματισμού, δεν θα αγωνιστεί, καθώς και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Μαρτίου στις 19:00 στη Γλασκόβη, όπου η Σκωτία θα φιλοξενήσει την Εθνική μας. Η εκπομπή Pre Game θα ξεκινήσει στις 18:00, με ζωντανές συνδέσεις, ανάλυση και καλεσμένους στο στούντιο του Alpha. Ανάμεσά τους, οι παίκτριες της Εθνικής ομάδας γυναικών, Τατιάνα Γεωργίου και Δήμητρα Γιαννακούλη, που θα σχολιάσουν τη νέα εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλεσμένος θα είναι και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, μετά τη θητεία του στην ΑΕΚ.
Δύο αγώνες που θα κρίνουν το μέλλον της Εθνικής στο Nations League και θα σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία της ελληνικής ομάδας.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.