Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος


Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 4.30 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στο εορτάζον Ιερό Μετόχι Αγίου Δημητρίου Νέας Ζωής.

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Διάβας.

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου το πρωί,  θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μουργκανίου.

Την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Μετά την απόλυση, θα προστεί της Δοξολογίας για την εθνική εορτή.

------------------------------------------------------------------

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης Νήφων Καψάλης, θα πραγματοποιήσει ομιλίες στην αίθουσα διαλέξεων της Ιεράς Μητροπόλεως (Ευθ. Βλαχάβα 43, Καλαμπάκα) την Πέμπτη 24 και 31 Οκτωβρίου στις 7.30 μ.μ.

-----------------------------------------------------------------

Ο Πανοσιολιογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της τοπικής κοινότητας Αγίου Δημητρίου.

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στο εορτάζον Ιερό Μετόχιο Αγίου Δημητρίου Νέας Ζωής.

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της τοπικής Κοινότητας Θεοτόκου.

Την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φωτεινού.

------------------------------------------------------------------

Στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου και η θεία Λειτουργία (7 π.μ.-8.30 π.μ.): 

την Τρίτη 29 Οκτωβρίου και

την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.