Τελευταίες Ειδήσεις

Η Γεροβασίλη ζήτησε τη διαγραφή Κασσελάκη


Αίτημα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη έθεσε κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ η Όλγα Γεροβασίλη, ζητώντας ταυτόχρονα την άμεση σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής.


Η κυρία Γεροβασίλη υπογράμμισε ότι η στάση του κ. Κασσελάκη και οι πρόσφατες κινήσεις του με κορύφωση το εξώδικο που απέστειλε στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής για την διαρροή του πόθεν έσχες του, υπονομεύουν τη συνοχή του κόμματος.


Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη διαρροή του πόθεν έσχες του.


To εξώδικο προς τα όργανα του κόμματος συνοδεύει την αντίδραση της πλευράς Καπνισάκη για το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών σε σχέση με το πόθεν έσχες Κασσελάκη, το οποίο η πλευρά του πρώην προέδρου αποδίδει σε διαρροή, με υπεύθυνη τη Ράνια Σβίγκου, και ζητά την παραίτησή της.


Μάλιστα στο εξώδικο ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.


«Αν και δεν έχω τίποτα να κρύψω, αλλά επειδή πρόκειται για σοβαρότατη διαρροή και μάλιστα επιλεκτική, σε μη νόμιμη χρονική στιγμή, αφού δεν φαίνεται να διέρρευσε η δήλωση πόθεν έσχες κανενός άλλου συνυποψήφιου πριν καν ελεγχθεί και εγκριθεί και επειδή η διαρροή προφανώς και έγινε από το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σας δηλώνω ότι θα προσφύγω σε κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσω την προσωπικότητα μου ατομικά και ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το κύρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά και την προσωπικότητα των χιλιάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ», αναφέρει.


Και προσθέτει:


«Καλώ, τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, να προχωρήσουν σε άμεση και κατεπείγουσα έρευνα, αυθημερόν, για την πρόωρη και επιλεκτική διαρροή που έλαβε χώρα, σε αντίθετη περίπτωση θα υποχρεωθώ να αιτηθώ όπως η ίδια έρευνα ανατεθεί νόμιμα σε αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές».


Ολόκληρο το εξώδικοτου Στέφανου Κασσελάκη:


Λίγο νωρίτερα είχε δοθεί στη δημοσιότητα η πρώτη αντίδραση  του Διευθυντή του Γραφείου του Μανώλη Καπνισάκη ο οποίος ουσιαστικά κατηγορεί την γραμματέα της ΚΕ Ράνια Σβίγκου ως υπεύθυνη για την διαρροή και ζητά την παραίτησή της. Επιπλέον δηλώνει ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης αναγκάζεται πλέον να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνη για την προάσπιση των δικαιωμάτων του». 


Σε αυτό το πολεμικό κλίμα βρίσκεται σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.