Τελευταίες Ειδήσεις

« ΑΝΕΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ» { Η Φυγομαχία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης}



Η αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου Μετεώρων για ακόμη μία φορά απέδειξε ότι δεν έχει ούτε το θάρρος ούτε την υπευθυνότητα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο ,έκαναν επίδειξη ψεύτικου ενδιαφέροντος ,προτείνοντας ένα πρόχειρο πέρασμα στη γέφυρα της Διάβας, ενώ ήξεραν πολύ καλά ότι το θέμα έχει ήδη τεθεί και αναδειχθεί από τον Δήμαρχο κ. Αβραμόπουλο, πολλαπλές φορές.

Σήμερα όμως είχαν μπροστά τους τη μεγάλη ευκαιρία.

Με τον ίδιο τον Περιφερειάρχη παρόντα στη συνάντηση ,θα μπορούσαν να επαναφέρουν την πρότασή τους και να πιέσουν εκεί που πραγματικά μετράει.

Τί έκαναν όμως; ΤΙΠΟΤΑ!

Αντί να σηκωθούν να μιλήσουν ,προτίμησαν να σιωπήσουν και να αποχωρήσουν πριν καν τελειώσει η συνάντηση!

Αυτό δεν είναι απλώς ανευθυνότητα . Αυτή είναι δειλία. Φυγομαχούν μπροστά στη σοβαρότητα των καταστάσεων και επιλέγουν τη σιωπή ,όταν τα φώτα σβήνουν.

Αντί να υπερασπιστούν την πρότασή τους ,έσκυψαν το κεφάλι, εξαφανίστηκαν και απέδειξαν ότι δεν ενδιαφέρονται για το κοινό καλό ,αλλά για το προσωπικό τους πολιτικό θέατρο.

Δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς περισσότερο για να καταλάβει τι συμβαίνει. Όταν η αντιπολίτευση δεν έχει το θάρρος να μιλήσει ενώπιον του Περιφερειάρχη, σε μια  συνάντηση με όλους τους προέδρους των κοινοτήτων και όχι μόνον, είναι ξεκάθαρο ότι οι προτάσεις της είναι κενές περιεχομένου.

Τα μεγάλα τους λόγια στο δημοτικό συμβούλιο δεν ήταν τίποτε άλλο παρά πολιτικές φιγούρες ,χωρίς καμία ουσία ,χωρίς κανένα σχέδιο και προπαντός χωρίς καμία δέσμευση.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ! ΓΙΑΤΙ;

Γιατί είναι ανίκανοι να σταθούν απέναντι στην πραγματικότητα.              Η αποχώρησή τους πριν το τέλος της συνεδρίασης, δεν είναι μόνο ασέβεια προς τους παρευρισκόμενους ,αλλά και δείγμα της πλήρους πολιτικής τους ανευθυνότητας.

Ο Δήμος Μετεώρων δεν μπορεί να περιμένει τίποτα από μια παράταξη που επιλέγει τη σιωπή ,όταν χρειάζεται να μιλήσει και την αποχώρηση όταν χρειάζεται να δράσει!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.