Τελευταίες Ειδήσεις

ΤΖΕΡΕΜΕΣ ΜΑΡΙΟΣ-«Επιχειρούμε Μαζί-Αλλάζουμε το Επιμελητήριο»




Είμαι ο Μάριος Τζερεμές-Επιχειρηματίας-συνιδιοκτήτης της εταιρείας Κέντρο Λιπαντικών Ε.Ε.  με τον πατέρα μου Λευτέρη Τζερεμέ, ιδρυτή αυτής με έδρα την πόλη των Τρικάλων.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Τρίκαλα, και ολοκλήρωσα την φοίτησή μου στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ακολούθησαν οι σπουδές μου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που ολοκλήρωσα με επιτυχία, αποκτώντας το πτυχίο Πανεπιστημίου  Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία Επιχειρήσεων.

Επέστρεψα στην πόλη που γεννήθηκα και αγαπώ τα Τρίκαλα, όπου δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην οικογενειακή μας επιχείρηση έχοντας 10ετή εμπειρία σε θέματα πωλήσεων , αγορών και των οικονομικών της εταιρείας .

Επίσης διαθέτω πολύ καλή γνώση πάνω στις διακυμάνσεις των τιμών της αγοράς ενώ η καθημερινή μου τριβή και επαφή με τον κόσμο μου δίνει την δυνατότητα να αφουγκράζομαι τους προβληματισμούς και τις ανάγκες των ανθρώπων και των διαφόρων επαγγελματιών.

Κατόπιν ώριμης σκέψης και μετά την τιμητική πρόταση του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Επιχειρούμε Μαζί-Αλλάζουμε το Επιμελητήριο» στο Εμπορικό Τμήμα, πιστεύοντας ότι ως νέος επιχειρηματίας με διάθεση και δύναμη μπορώ να προσφέρω για ένα καλύτερο μέλλον του επιχειρηματικού κόσμου των Τρικάλων που το δικαιούται και το αξίζει..

Απευθυνόμενος λοιπόν σε όλες τις συναδέλφους και όλους τους συναδέλφους ζητώ την στήριξή τους στις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου με την διαβεβαίωση ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη και επιλογή στο πρόσωπό μου.

 

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς

Μάριος Τζερεμές

Επιχειρηματίας

https://ci3.googleusercontent.com/mail-sig/AIorK4zdlUKQLpucEKrO8k-TTfD40xt7mCtUQh4STWvGJB7IWTs7oveXe6wB0cqwFi-k42R_z3WE6gQ
Βασιλείου & Τσιτσάνη Φαρμάκη 1, Τρίκαλα, 42100

☎: 24310 70010 , 24310 77788
: 6980933311
📧: info@platinoil.gr

Website: www.kentrolipantikon.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.