Τελευταίες Ειδήσεις

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Σίας Κοσιώνη στην Καλαμπάκα


Στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας βρέθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου η γνωστή δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη, και παρουσίασε το παιδικό βιβλίο, που η ίδια έχει γράψει, με τίτλο «Μια άλλη ιστορία».

Παρούσα και η Υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα, που σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, εξήρε το έργο της Σίας Κοσιώνη, τονίζοντας

Σήμερα, είχα τη χαρά να παρακολουθήσω στην Βιβλιοθήκη της Καλαμπάκας , την παρουσίαση ενός αξιόλογου παιδικού βιβλίου, με τίτλο “Μια άλλη ιστορία”, από την ταλαντούχα δημοσιογράφο, μα και συγγραφέα απ’ ότι φαίνεται, Σία Κοσιώνη!
Το έργο της Σίας, διδάσκει στους νέους μας ότι οι ειδήσεις δεν είναι απλώς πληροφορίες που καταναλώνουμε παθητικά, αλλά είναι ένα δυναμικό μέρος της καθημερινής μας ζωής που επηρεάζει τις σκέψεις, τις πράξεις και την κοινωνία μας. Ενθαρρύνει τα παιδιά να σκέφτονται κριτικά, να αναζητούν την αλήθεια και να αναγνωρίζουν τη σημασία της αντικειμενικής ενημέρωσης!
Σε μια εποχή όπου η παραπληροφόρηση μπορεί να εξαπλωθεί ταχύτατα, είναι σημαντικό να εμφυσήσουμε αυτές τις αξίες από νωρίς. Αυτό το βιβλίο είναι ένα θαυμάσιο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, κάνοντας τις πολύπλοκες ιδέες προσιτές και ελκυστικές για τα παιδιά. Είμαι βέβαιη ότι θα εμπνεύσει μια νέα γενιά να προσεγγίζει τις ειδήσεις κριτικά και με περίσκεψη, κατανοώντας τη δύναμη της γνώσης και την ευθύνη που τη συνοδεύει.
 
 Συγχαρητήρια Σία Κοσιώνη για αυτή την εμπνευσμένη συμβολή στην παιδική λογοτεχνία. Ανυπομονώ να δω τον θετικό αντίκτυπο που θα έχει στη νεολαία μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.