Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Τρικάλων  καταγγέλει την απαράδεκτη στα συνδικαλιστικά χρονικά ενέργεια του Υπουργού Παιδείας να προσφύγει στα δικαστήρια, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 24ωρη Απεργία της ΔΟΕ ( Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας) με κύρια αιτήματα εκτός των άλλων, τις αυξήσεις στους μισθούς, τις συγχωνεύσεις,  τις προσλήψεις για την κάλυψη των κενών, κατάργηση της αντιεπιστημονικής αξιολόγησης, δικαιώματα αναπληρωτών κ.τ.λ.

      Η ταχύτητα της αντίδρασης του Υπουργού  Παιδείας και της κυβέρνησης γενικότερα θα περιμέναμε να επιδεικνύεται  στην επίλυση των τεράστιων προβλημάτων που χρόνια ταλανίζουν τον πολύπαθο χώρο της εκπαίδευσης και όχι στην κατάργηση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών που παλεύουν για Δημόσιο Δωρεάν Σχολείο και ζωή με αξιοπρέπεια.

      Στόχος τους είναι η κατάργηση του ιερού, για τους εργαζόμενους, δικαιώματος της Απεργίας. Προσπαθούν με άθλιες πρακτικές να καταπνίξουν κάθε φωνή αντίστασης και διεκδίκησης .

     Ύστερα από την αναμενόμενη απόφαση του δικαστηρίου η ΑΔΕΔΥ κήρυξε 24ωρη Απεργία για την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 αντιδρώντας στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και καλύπτοντας έτσι την απεργία της ΔΟΕ.

Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Τρικάλων στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών για Δημόσια Δωρεάν Παιδεία και ζωή με Αξιοπρέπεια.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Καλούμε

 όλους τους συναδέλφους συνταξιούχους να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει ο ΣΕΠΕ ( Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) Ν, Τρικάλων στις 11π.μ. στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου.

 

 

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

               Γεώργιος  Χαχάμης                                               Αικατερίνη  Γιώτη

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.