Τελευταίες Ειδήσεις

Δύο προβολές για την ταινία «Φόνισσα» το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στη Βιβλιοθήκη


Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο προβολές της ταινίας «Φόνισσα» σε σκηνοθεσία της καταξιωμένης Ελληνίδας δημιουργού, Εύας Νάθενα. Η πρώτη προβολή θα ξεκινήσει στις 19:00 και η δεύτερη στις 20:30. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ταινία θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα γραφεία εξυπηρέτησης της Βιβλιοθήκης στα τηλ.: 24320.23041-3, καθώς οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο εσωτερικό της Βιβλιοθήκης λόγω επιδείνωσης του καιρού.

Η εκδήλωση θα τιμηθεί με την παρουσία της ίδιας της σκηνοθέτιδας, Εύας Νάθενα και του παραγωγού της ταινίας Κώστα Λαμπρόπουλου, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε μια συζήτηση με το κοινό, όπου θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τη δημιουργία του έργου και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Η ταινία είναι μια αριστουργηματική διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, που μας μεταφέρει στον κόσμο της Φραγκογιαννούς, μιας γυναίκας παγιδευμένης σε ένα σκληρό κοινωνικό περιβάλλον. Μέσα από την ιστορία της, η ταινία εξερευνά τα θέματα της ηθικής, της κοινωνικής ανισότητας και της ψυχολογικής απομόνωσης, προσφέροντας μια βαθιά και συγκλονιστική ματιά στον ανθρώπινο ψυχισμό.

 

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.