Τελευταίες Ειδήσεις

Λαοθάλασσα στην Καλαμπάκα απόλαυσε μοναδικά τρουφομαγειρέματα στην 2η Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας

Μοναδική  επιτυχία σημείωσε η 2η Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας στην Καλαμπάκα το κέντρο της οποίας κατακλύστηκε από χιλιάδες επισκέπτες.

 Το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Ρήγα Φεραίου ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις που περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα των διοργανωτών και απόλαυσαν μοναδικές γεύσεις τρούφας που ετοίμασαν οι διακεκριμένοι σεφ που βρέθηκαν στην πόλη για το σκοπό αυτό.

Τους αναρίθμητους επισκέπτες καλωσόρισε ο Διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών κ. Πάλλας που ευχαρίστησε όλους για την συγκλονιστική τους ανταπόκριση αλλά και εκείνους που με κάθε τρόπο στήριξαν την διοργάνωση διαβεβαιώνοντας ότι κάθε χρόνο θα γίνεται και καλύτερη.

Στις εκδηλώσεις του Σαββάτου το παρών τους έδωσαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κουρέτας, η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κα Ντιντή, ο Δήμαρχος Δ. Μετεώρων κ. Αβραμόπουλος που χαιρέτησε την εκδήλωση, κ.α.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι  βραβεύτηκαν οι διακεκριμένοι μετρ-σεφ της γαστρονομίας Μαμαλάκης Ηλίας και Σαράντος Νίκος.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.