Τελευταίες Ειδήσεις

Στα Τρίκαλα σήμερα η Γιαννακοπούλου, αύριο η Διαμαντοπούλου και την Κυριακή ο Ανδρουλάκης


Ως εβδομάδα έντονης κινητικότητας στους κόλπους του τοπικού ΠΑΣΟΚ θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτή που ξεκίνησε, αφού τρεις, εκ των βασικών διεκδικητών της ηγεσίας, θα επισκεφθούν τη πόλη μας για να μιλήσουν ενώπιον πολιτικών τους φίλων και ψηφοφόρων της κεντροαριστεράς, στο δρόμο προς την τελική επικράτηση.

Συγκεκριμένα σήμερα Δευτέρα γύρω στις 7 το απόγευμα θα βρεθεί στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον» η Νάντια Γιαννακοπούλου, όπου στην αίθουσα «Αίγλη» θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση και θα συναντήσει τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Την πόλη των Τρικάλων θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη και η έτερη γυναίκα υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «δ» η κ. Διαμαντοπούλου το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτικών της φίλων και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στον αύλειο χώρο του μουσείου Τσιτσάνη.

Την ερχόμενη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί τα Τρίκαλα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει το πρωί της Κυριακής, πιθανότατα στην νέα αίθουσα Παπαστεριάδη στον πεζόδρομο της οδού Στουρνάρα, χωρίς ακόμη να είναι απολύτως σίγουρα ο τόπος και η ώρα.

Ήδη στα «στρατόπεδα» των υποστηρικτών τους στα Τρίκαλα επικρατεί εγρήγορση, για την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία των τριών εκδηλώσεων και την προσέλευση αρκετού κόσμου στις ομιλίες των τριών υποψηφίων. Η αντιπαράθεση θέσεων, επιχειρημάτων και απόψεων των υποψηφίων και των υποστηρικτών τους για την τελική επικράτηση, δημιουργεί ένα έντονο προεκλογικό κλίμα και στα Τρίκαλα και αναμένουμε να δούμε ποιος ή ποια θα κερδίσει όχι μόνο την μάχη των εντυπώσεων, αλλά και της ουσίας που είναι το μεγάλο ζητούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.