Τελευταίες Ειδήσεις

Νίκος Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει διαρκώς

Όλο το τοπικό ΠΑΣΟΚ ήταν σήμερα Κυριακή στην ομιλία του Προέδρου του κόμματος και εν νέου υποψηφίου για την ηγεσία Νίκου Ανδρουλάκη, που μίλησε στην αίθουσα Παπαστεριάδη ενώπιον ενός πυκνού ακροατηρίου.

O Νίκος Ανδρουλάκης έφτασε στο χώρο της ομιλίας του λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τα παριστάμενα στελέχη και φίλους του ΠΑΣΟΚ, που κατέκλυσαν την αίθουσα.

Τον Νίκο Ανδρουλάκη προλόγισε από το βήμα ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τριγώνης, μιλώντας γι΄αυτόν με ιδιαίτερα θερμά λόγια.

Λαμβάνοντας το λόγο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εν νέου υποψήφιος, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ασκούμενη πολιτική της σε όλους τους τομείς, ενώ από τα βέλη του δεν γλύτωσαν και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ που τον στηρίζουν.

« Ο κ. Μητσοτάκης αμφισβητείται ανοικτά από την παλιά φρουρά, από τους πρώην Προέδρους της ΝΔ και αυτό αποσιωπείται εντέχνως από όλα τα media. Αν γινόταν κάτι ανάλογο στο ΠΑΣΟΚ και στρεφόταν εναντίον μου ο Κώστας Σημίτης, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, φανταστείτε τι είχε να γίνει», είπε με νόημα ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Το ΠΑΣΟΚ έχοντας απέναντι του συμφέροντα και ΜΜΕ, κατόρθωσε να είναι αυτή τη στιγμή η δεύτερη πολιτική δύναμη της χώρας, ανεβαίνοντας αργά αλλά σταθερά στις δημοσκοπήσεις. Σύντομα θα κληθούμε από τον Ελληνικό λαό να κυβερνήσουμε, να το θυμάστε αυτό. Σας καλώ να με αξιολογήσετε για όλα αυτά που έχουμε πετύχει αυτά τα δυόμιση χρόνια και για όσα θα πετύχουμε στο μέλλον», ζήτησε από το κοινό ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης και ένα μικρό απόσπασμα από την σημερινή ομιλία του στα Τρίκαλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.