Τελευταίες Ειδήσεις

Προβολή της ταινίας "Η Φόνισσα" παρουσία της σκηνοθέτιδας Εύας Νάθενα




Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ειδική προβολή της ταινίας "Η Φόνισσα" σε σκηνοθεσία της καταξιωμένης Ελληνίδας δημιουργού, Εύας Νάθενα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου  και ώρα 7:00 μ.μ. και θα προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να συζητήσει με τη σκηνοθέτιδα και τον παραγωγό της ταινίας κ. Κώστα Λαμπρόπουλο και εν συνεχεία να απολαύσει την ταινία σε μια ξεχωριστή προβολή.

Η ταινία "Η Φόνισσα" είναι μια αριστουργηματική διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, που μας μεταφέρει στον κόσμο της Φραγκογιαννούς, μιας γυναίκας παγιδευμένης σε ένα σκληρό κοινωνικό περιβάλλον. Μέσα από την ιστορία της, η ταινία εξερευνά τα θέματα της ηθικής, της κοινωνικής ανισότητας και της ψυχολογικής απομόνωσης, προσφέροντας μια βαθιά και συγκλονιστική ματιά στον ανθρώπινο ψυχισμό.

Η προβολή θα τιμηθεί με την παρουσία της ίδιας της σκηνοθέτιδας, Εύας Νάθενα και του παραγωγού της ταινίας Κώστα Λαμπρόπουλου, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε μια συζήτηση με το κοινό πριν την ταινία, όπου θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τη δημιουργία του έργου και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Μη χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια από τις πιο σημαντικές κινηματογραφικές δημιουργίες του ελληνικού σινεμά και να γνωρίσετε από κοντά τη σκηνοθέτιδα που έδωσε ζωή σε αυτή την επιβλητική ιστορία.

 

 

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.