Τελευταίες Ειδήσεις

Στην Πάτρα η τρίτη επετειακή εκδήλωση της ΠΟΕΣΥ


Επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου Porto Rio, στην Πάτρα.


Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗEΠΗΝ. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν τέως πρόεδροι της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων, που συνέβαλαν αποφασιστικά στην ίδρυση της ΠΟΕΣΥ με την ιδρυτική διακήρυξη της 12ης Οκτωβρίου 1994.


Συγκεκριμένα, θα τιμηθούν οι αείμνηστοι διατελέσαντες πρόεδροι της ΕΣΗΕΠΗΝ Χρήστος Αθανασίου, Γιάννης Βουλδής, Άγγελος Βλαχάκης, οι οποίοι συνυπέγραψαν το ιδρυτικό της δευτεροβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης με την επωνυμία Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών, καθώς και ο, επίσης, διατελέσας πρόεδρος της Ένωσης, Γιάννης Καραλής, ο οποίος συμμετείχε στη διαδικασία δημιουργίας της ΠΟΕΣΥ. Τις τιμητικές πλακέτες θα παραλάβουν οι οικείοι των τεσσάρων αειμνήστων προέδρων της ΕΣΗΕΠΗΝ.


Σημειώνεται ότι επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυση της Ομοσπονδίας έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και στο Βόλο, ενώ η κεντρική εκδήλωση για την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυση της ΠΟΕΣΥ θα γίνει την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, 1ος όροφος, Ακαδημίας 20.


Αφιερωμένη στα 30 χρόνια της ΠΟΕΣΥ θα κυκλοφορήσει, στις 11 Οκτωβρίου, επετειακή σειρά γραμματοσήμων και θα εκδοθεί και επετειακό λεύκωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.