Τελευταίες Ειδήσεις

Σε επτά προσεχή σεμινάρια είναι εισηγητής ο καθηγητής Γιάννης Δήμας σε Ελλάδα, Ευρώπη και Καναδά.




Σε επτά σεμινάρια έχει προσκληθεί να είναι εισηγητής ο Πανεπιστημιακός Δάσκαλος κ. Γιάννης Δήμας σε Ελλάδα, Ευρώπη και Καναδά, μέχρι την πρωτοχρονιά, με αντικείμενο τον Ελληνικό Παραδοσιακό Χορό, ιστορικά - πολιτισμικά - ερευνητικά με κυρίαρχο θέμα «Διδακτική - Μεθοδολογία του Ελληνικού Χορού σήμερα»   

Συγκεκριμένα:

11 - 13  Οκτωβρίου στο Βερολίνο με Θέμα:  Herbst-Tanzseminar mit Jannis Dimas, eine Reise durch Thessalien, Epirus entlang des Pindos-Gebirges. Φθινοπωρινό σεμινάριο Χορού με τον Γιάννη Δήμα. Ένα ταξίδι από την Θεσσαλία στη Ήπειρο με πέρασμα από την Πίνδο.  

19 - 20  Οκτωβρίου στο Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας με Θέμα: Η Μουσικοχορευτική Παράδοση της Μικράς Ασίας και η εξέλιξη της μέχρι σήμερα.

31 Οκτωβρίου - 3 Νοεμβρίου στην περιοχή Chiemgau κοντά στο Salzburg της Αυστρίας με θέμα: Tanzakademie Für Tanzlehrer. Ακαδημία Χορών σε επίπεδο Χοροδιδασκάλων.

14 - 17 Νοεμβρίου στη Γερμανία με θέμα: Tanzakademie Für erfahrene Tänzer. Ακαδημία Χορών για έμπειρους χορευτές.

30 Νοεμβρίου - 1  Δεκεμβρίου στο Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας με Θέμα: Η Διδακτική του Ελληνικού Χορού σήμερα.

4 - 8 Δεκεμβρίου στο Μόντρεαλ του Καναδά με θέμα: Χορός Παράδοση Ελληνισμός. Διδακτική προσέγγιση των Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών μέσα από την Ρυθμολογία και τους Χορευτικούς Δρόμους.

28 Δεκεμβρίου - 1 Ιανουαρίου 2025 στο συνεδριακό κέντρο του Labenbachhof στις Βαυαρικές Άλπεις με θέμα: Ο Ελληνικός Χορός ως μέσον οικογενειακής συνοχής και διασκέδασης, μέσα από εορταστικές εκδηλώσεις.

Από το νέο έτος 2025 έπονται και άλλες ανάλογες προσκλήσεις.  

 

  

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.