Τελευταίες Ειδήσεις

Συγκέντρωση του συνδυασμού Γιαγιάκου την Κυριακή


Ανεβαίνει διαρκώς το «θερμόμετρο» ενόψει των εκλογών στο Επιμελητήριο Τρικάλων τον ερχόμενο Δεκέμβριο, παρά το γεγονός πως μας χωρίζουν περίπου τρεις (3) ακόμα μήνες μέχρι τότε.

Μετά την ανακοίνωση σαράντα (40) ονομάτων πριν από λίγες ημέρες από τον  έτερο διεκδικητής της Προεδρίας Κων/νο Παπαευθυμίου, έρχεται η ώρα να ανακοινώσει ονόματα και ο νυν Πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος Βασίλης Γιαγιάκος. Αυτό θα γίνει το αργότερο μέχρι την επόμενη Τρίτη και σύμφωνα με πληροφορίες οι υποψήφιοι σύμβουλοι σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους -αρκετοί εκ των οποίων έμπειρα και «βαριά» ονόματα- που θα ανακοινώσει ο κ. Γιαγιάκος, δεν θα είναι λιγότεροι από 60, σε μια προσπάθεια να κερδίσει τις εντυπώσεις έναντι του «αντιπάλου» του.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο Βασίλης Γιαγιάκος, ως προπομπό της ανακοίνωσης ονομάτων στις αρχές της εβδομάδας-ετοιμάζει συγκέντρωση των στελεχών του συνδυασμού του το βράδυ της Κυριακής στην αίθουσα του «Φρουρίου», όπου θα τους μιλήσει και θα αναπτύξει το όραμα του για τη νέα θητεία στο Επιμελητήριο Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.