Τελευταίες Ειδήσεις

Γιατί Στηρίζω τον Νίκο Ανδρουλάκη

Στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, στηρίζω τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Γιατί;

Επειδή βλέπω έναν άνθρωπο που κατανοεί τα προβλήματα της σύγχρονης Ελλάδας και κυρίως των νέων.

Η Γενιά μας Αντιμετωπίζει Προκλήσεις

Οι νέοι στην Ελλάδα σήμερα αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες: ανεργία, χαμηλούς μισθούς, επισφαλείς συνθήκες εργασίας, και μια αίσθηση ότι το μέλλον είναι αβέβαιο. Πολλοί από εμάς αισθανόμαστε ότι ζούμε σε έναν κόσμο που δεν μας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες να προχωρήσουμε. Είτε πρόκειται για την πρώτη μας δουλειά, είτε για τη δυνατότητα να αποκτήσουμε δικό μας σπίτι, τα εμπόδια είναι πολλά.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δείχνει να καταλαβαίνει αυτές τις προκλήσεις. Έχει μιλήσει ανοιχτά για την ανάγκη να αλλάξουν τα πράγματα για τη γενιά μας. Εμείς δεν ζητάμε προνόμια. Ζητάμε δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες. Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά, αλλά θέλουμε και να αμειβόμαστε δίκαια για την προσπάθειά μας.

Σταθερότητα και Προοπτική


Ο Ανδρουλάκης δεν υπόσχεται μαγικές λύσεις. Ξέρει ότι η αλλαγή έρχεται μέσα από συστηματική δουλειά, και αυτό ακριβώς προσφέρει. Είναι ένας πολιτικός που προτείνει σταθερά βήματα για να βελτιώσει την κατάσταση για όλους μας. Από την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος έως την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, οραματίζεται μια Ελλάδα που θα προσφέρει δυνατότητες σε κάθε νέο να προχωρήσει. Μακριά από ανούσιες επικοινωνιακές φανφάρες, αφήνει τη δουλεία του να μιλάει για εκείνον.

Μεγάλωσε και ανανέωσε το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ του 2021 ήταν ένα μικρό κόμμα, με γερασμένο πολιτικό προσωπικό. Ως αποτέλεσμα το ερώτημα που κυριαρχούσε τότε, ήταν το «με ποιόν θα πάτε». Το ΠΑΣΟΚ του 2024 είναι ένα κόμμα δεύτερο δημοσκοπικά, με πλήρως ανανεωμένη κοινοβουλευτική ομάδα. Το ερώτημα ,πια, είναι το «πως θα κυβερνήσετε ». Αποτελέσματα που πιστώνονται αποκλειστικά στον τωρινό πρόεδρο αλλά και σε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά για την παράταξη.

Ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ

Από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του μέχρι σήμερα είναι ο μοναδικός πολιτικός ηγέτης που έχει υποχρεώσει στο ξήλωμα του μισού επιτελείου του κ. Μητσοτάκη. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός αρχηγός κόμματος που παρακολουθήθηκε από την κυβέρνηση.

Γιατί τον Στηρίζω

Στηρίζω τον Νίκο Ανδρουλάκη γιατί πιστεύω ότι καταλαβαίνει το μέλλον μας. Γιατί είναι νέος και έχει βιώσει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Γιατί δεσμεύεται να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να μείνουμε και να προοδεύσουμε στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουμε μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό. Είτε αφορά την παιδεία, την εργασία ή τις υποδομές, ο Ανδρουλάκης έχει συγκεκριμένες, πρακτικές προτάσεις που μπορούν να μας δώσουν προοπτική και ελπίδα.

Δίνει φωνή σε μια γενιά που χρειάζεται να ακουστεί. Για αυτό, τον στηρίζω με σιγουριά και ελπίδα για το μέλλον.

ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.