Τελευταίες Ειδήσεις

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

 


Στο πλευρό του Πρωθυπουργού σήμερα, στη Φαρκαδόνα, κατά την επίσκεψη που πραγματοποιεί, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδίου για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.


Η πρώτη στάση μας, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Φαρκαδόνα. Μια από τις περιοχές μας, που επλήγησαν με πρωτοφανή σφοδρότητα από την κακοκαιρία “Daniel”. 


Από την πρώτη στιγμή της καταστροφής, ο Πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για την πραγματική διάσταση του προβλήματος, γεγονός που οδήγησε στον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό των παρεμβάσεων και στην ταχύτερη και απρόσκοπτη υλοποίηση τους.


Αφού συναντήθηκε με την Επιτροπή Ανασυγκρότησης Φαρκαδόνας, προχώρησε σε σημαντικές επισημάνσεις που απηχούν τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων.


Συζητήθηκαν διεξοδικά, η πρόοδος στην αποκατάσταση της περιοχής και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των παρεμβάσεών μας για την ανακούφιση των συνεπειών και την ανασυγκρότηση της. Ένα πρόγραμμα αξίας τριών δις, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.


Ο Πρωθυπουργός επεσήμανε επίσης, πως όχι μόνο η κανονική ζωή θα επανέλθει, αλλά η Φαρκαδονα θα αποκτήσει σε βάθος χρόνου, τις κατάλληλες αναπτυξιακές προοπτικές, ώστε οι άνθρωποι μας να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο μας.


https://www.facebook.com/reel/990275139540261


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.