Τελευταίες Ειδήσεις

Υπερασπίζεται τον Κασσελάκη η Πέρυ Χαρτοπούλου: Δεν ήξερε με ποιους είχε να κάνει…


Την δική της τοποθέτηση για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με την πρόταση μομφής στο Στέφανο Κασσελάκη, εξέφρασε με ανακοίνωση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η υποψήφια Βουλευτής Τρικάλων του κόμματος στις τελευταίες εθνικές εκλογές Πέρυ Χαρτοπούλου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της έχει ως εξής:

«Επειδή πολύ ανάλυση γίνεται για το τι έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ και όλοι έχουν κάτι να πουν θα πω κι εγώ κάποια πράγματα.

Καταρχάς να πω σε αυτούς που ψήφισαν υπέρ της μομφής ότι εμάς δεν μπορούν να μας ξεγελάσουν. Τους ξέρουμε καλά. Και ξέρουμε ότι κάτι τους έταξαν οι Παπάδες και όλοι οι άλλοι. Όταν λοιπόν βγαίνουν και μιλάνε για το κόμμα και το πόσο ταλαιπωρήθηκε και πω πω τι έπαθε η Αριστερά εξαιτίας του Κασσελάκη, ένα έχω να τους πω. Μόνο από εσάς κινδυνεύει η Αριστερά και μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για την κατάντια του κόμματος. Θα τα πούμε όμως όταν πρέπει και όπως πρέπει….

Μέχρι τότε θα σας παρακολουθούμε να βγαίνετε στα ραδιόφωνα και στα κανάλια, για να υπερασπίζεστε την στάση σας αλλά και πάλι δεν μας ξεγελάτε. Εγώ βλέπω τον φόβο στα μάτια σας και στη φωνή σας. Την αγωνία που έχετε να πείσετε τον κόσμο. Γιατί ξέρετε ότι ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος μαζί σας. Την οργή του θα την εισπράξετε. Πολύ σύντομα πιστεύω.

Ναι ο Κασσελάκης την πάτησε. Δεν είναι βρώμικος, μόνο πολιτικά άγουρος. Δεν ήξερε με ποιους είχε να κάνει. Πρόεδρε, αυτοί είναι απόγονοι του Ζαχαριάδη. Που να καταλάβεις πόσο αδίστακτοι είναι.

Δεν φτάνει μια ανάρτηση να πω όσα έχω. Ίσως επανέλθω.

Αλλά αν μπορούσα να πω κάτι στον Πρόεδρο, θα ήταν μόνο αυτό. Μην τους αφήσεις να κάνουν παιχνίδι. Βάλε υποψηφιότητα και ας μην εκλεγείς. Αρκεί που θα τους βάλεις να τρέχουν να μαζέψουν ψήφους. Τα λαμόγια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.