Τελευταίες Ειδήσεις

Το πιο εντυπωσιακό μπασκετικό event 3x3 ολοκληρώθηκε στην Καλαμπάκα

Το LOUX GNC 3on3 | ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 2024 ήρθε για μείνει μοιράζοντας μοναδικές στιγμές στους αθλητές και στους θεατές

 

 

Έπεσε η αυλαία του 1ου LOUX GNC 3on3 | ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 2024 αποτελώντας  ένα από τα εντυπωσιακότερα events 3×3 που έχει γνωρίσει η χώρα με φόντο του Ιερούς Βράχους των Μετεώρων. Για ένα διήμερο η Κεντρική Πλατεία Ρήγα Φεραίου της Καλαμπάκας έδωσε τη θέση της σε ένα υπερσύγχρονο court 3×3 μπάσκετ, προσελκύοντας αθλητές -και όχι μόνο- κάθε ηλικίας και φύλου, οι οποίοι έλαβαν μέρος χαρίζοντας απλόχερα μοναδικές στιγμές και σκορπίζοντας χαμόγελα στους  θεατές που κατέκλυσαν την πλατεία για να παρακολουθήσουν το μπασκετικό υπερθέαμα!

 

Χάρη στο Δήμο Μετεώρων και το Δήμαρχο, Λευτέρη Αβραμόπουλο, το LOUX GNC 3on3 έγινε πράξη και το… κάδρο με τα courts, τις μπασκέτες και φόντο τα Μετέωρα, «έκοβε την ανάσα» των χιλιάδων θεατών που για ένα διήμερο (24-25/8) κατέκλυσαν την πλατεία και απόλαυσαν τους αγώνες. Η συμμετοχή στους  αγώνες ήταν δωρεάν ενώ συμμετείχαν συνολικά 44 ομάδες με 135 αθλητές.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος τόνισε τα εξής: «Στην Καλαμπάκα αυτό το Σαββατοκύριακο χτυπούσε η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ. Με μια σπουδαία εκδήλωση που αγκαλιάστηκε από αθλητές όλων των ηλικιών στείλαμε ένα ισχυρό μήνυμα ότι στηρίζουμε τον αθλητισμό, στηρίζουμε τη νεολαία μας. Κάνουμε πράξη όσα υποσχεθήκαμε στέλνοντας το μήνυμα μιας εξωστρεφούς πόλης η οποία προάγει τον αθλητισμό και μπορεί να φιλοξενεί μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις. Ευχαριστώ την Αντιδήμαρχο Τουρισμού – Αθλητισμού Πηνελόπη Μαγκούρα που μαζί με την ομάδα του GNC 3on3 δουλέψανε για να έχουμε αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα. Το LOUX GNC 3on3 | ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 2024 ήρθε για μείνει και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα έχουμε να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις και στιγμές τόσο στους συμμετέχοντες αθλητές όσο και στους θεατές. Συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν καθώς ο αθλητισμός έχει μόνο οφέλη για τον άνθρωπο».

 

Στο αγωνιστικό σκέλος…

 

Νικητές ανά κατηγορία:

 

U11: ΜΑΧΗΤΕΣ, U13: AVENGERS, U15: LOONEY TUNES, U18: GUERINI, 18+: MARABU STARS, 35+: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Νικητής Διαγωνισμού Βολών U11: Νικόλας Βαΐου

Νικητής Διαγωνισμού Τριπόντων U15: Κωνσταντίνος Δίπλαρος

Νικητής Διαγωνισμού Τριπόντων U18/18+/35+: Κωνσταντίνος Γιατράς

 

Το LOUX GNC 3on3 | ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 2024, διεξήχθη το διήμερο 24-25 Αυγούστου στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου, της Καλαμπάκας και αποτέλεσε μία συνδιοργάνωση του Δήμου Μετεώρων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του GNC 3on3, με τη στήριξη του ΑΟ Καλαμπάκας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

 

«Συμπαίκτες» του GNC 3on3 και «συνεπιβάτες» στα ταξίδια του σε όλη την Ελλάδα είναι: η ΛΟΥΞ, τα MARKET IN, το MY WAY, η WILSON, o όμιλος AFFIDEA, τα STEGNO, η CROSSOVER, η SKENTZOS PORT SERVICE, η KERASIDIS GROUP, η SUPERCARGO και η Β. ΒΛΑΣΤΑΡΑΣ.

 

Τη διοργάνωση στήριξαν επίσης: MY GYROS, LOUKOUMAM, MIKEL, OCORE DIGITAL MARKETING & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ.




















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.