Τελευταίες Ειδήσεις

« Αλλαγές στην Καλαμπάκα χωρίς συμβιβασμούς»


  


   { Ο Δήμαρχος καταρίπτει τα ψευδή δημοσιεύματα για τα Μετέωρα}

                 

 Σε μια δυναμική και αποφασιστική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος του δήμου Μετεώρων ,αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις πολυαναμενόμενες αλλαγές  που αφορούν τα τραπεζοκαθίσματα στους κοινόχρηστους χώρους της πόλης.

Ο δήμαρχος ήταν ξεκάθαρος : « Να το πάρουν χαμπάρι κάποιοι πως η Καλαμπάκα θ’αλλάξει ,είτε το θέλουν είτε όχι», δήλωσε με έμφαση ,δείχνοντας την αποφασιστικότητά του να προχωρήσει σε αυτές τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις ,παρά το όποιο πολιτικό κόστος!

Σε μια περιόδο όπου η Καλαμπάκα σφύζει από ζωή και τουρισμό, η ανεξέλεγκτη κατάληψη πεζοδρομίων και πλατειών από τραπεζοκαθίσματα έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων και στην εμπειρία των επισκεπτών.

« Η αταξία και η ασυδοσία δεν έχουν θέση στην Καλαμπάκα του μέλλοντος», υπογράμμισε ο δήμαρχος, καλώντας τους επιχειρηματίες να αγκαλιάσουν τις νέες κανονιστικές διατάξεις, που θα ισχύσουν από τον Οκτώβριο και να συνεργαστούν με τη δημοτική αρχή για το κοινό καλό.

« Χρειαζόμαστε μια πόλη όπου οι δημόσιοι χώροι είναι ελεύθεροι ,καθαροί και φιλόξενοι για όλους- κατοίκους και επισκέπτες».

« Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την πόλη μας  να παραμείνει όμηρος των λίγων σε βάρος των  πολλών».

Παράλληλα ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα fake news που πρόσφατα κυκλοφόρησαν με υποτιθέμενες παράνομες κατασκευές στον ιερό χώρο των Μετεώρων.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα ,που μάλιστα είδαν το φως της δημοσιότητας σε μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα των Αθηνών, χαρακτήρισε ανυπόστατα και κακόβουλα.

« Η προστασία των Μετεώρων αποτελεί προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή και δεν θα επιτρέψουμε να διασπαρθούν ψευδείς πληροφορίες που υπονομεύουν την αξιοπιστία και το κύρος της περιοχής μας», τόνισε.

Με αυτή την αποφασιστική και τολμηρή στάση ,η δημοτική αρχή του δήμου Μετεώρων δείχνει ότι είναι αφοσιωμένη στο όραμά της για μια πόλη ,κι ένα δήμο που εξελίσσεται ,αναβαθμίζεται και λειτουργεί με γνώμονα το κοινό συμφέρον.

Η πορεία μας προς μια σύγχρονη ,δυναμική και ευημερούσα Καλαμπάκα έχει ήδη ξεκινήσει και ο δήμαρχος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση για  να τον οδηγήσει με σιγουριά στο μέλλον!

 Κώστας Πρεβέντης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.