Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος


Την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 5.30 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Χαλικίου.

Στις 7.15 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Ανθούσας.

Το Σάββατο 10 Αυγούστου το βράδυ, θα χοροστατήσει κατά την ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου, επ’ ευκαιρία των ονομαστηρίων του Καθηγούμενου της Μονής και Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχ. Νήφωνος Καψάλη.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελοχωρίου.

Στις 7 μ.μ., θα τελέσει τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λογγά και εν συνεχεία θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο.

Την Δευτέρα 12 Αυγούστου στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κονισκού.

Την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σταγιάδων.

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βυτουμά.

Την Πέμπτη 15 Αυγούστου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαυρελίου.

Την Κυριακή 18 Αυγούστου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ματονερίου.

------------------------------------------------------------------

Ο Πανοσιολιογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Παρασκευή 9 Αυγούστου το απόγευμα, θα τελέσει την ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αγίας Παρασκευής.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κακοπλευρίου.

Το απόγευμα, θα τελέσει την ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Κρύας Βρύσης.

Την Δευτέρα 12 Αυγούστου το απόγευμα, θα τελέσει την ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σπαθάδων.

Την Τρίτη 13 Αυγούστου το απόγευμα, θα τελέσει την ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαυρελίου.

Την Πέμπτη 15 Αυγούστου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σταγιάδων.

Την Κυριακή 18 Αυγούστου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγ, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλομοίρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.