Τελευταίες Ειδήσεις

Εργασίες βελτίωσης και συντήρησης του αγροτικού οδικού δικτύου στο Δαμάσι






Μαρία Γαλλιού «
Προτεραιότητα μας  η ασφαλής  πρόσβαση  των  αμπελοκαλλιεργητών  στα κτήματα τους»

Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας  εργασίες βελτίωσης  αγροτικών δρόμων  με σκοπό την ασφαλή πρόσβαση κτηνοτρόφων και αγροτών στις εκμεταλλεύσεις τους σε περιοχές του δήμου Τυρνάβου.  Στο πλαίσιο αυτό . σε φάση ολοκλήρωσης  βρίσκονται  οι εργασίες  συντήρησης   σε τμήματα του αγροτικού οδικού δικτύου  στην περιοχή Πέρα και Πάνω Κάμπο στο Δ.Δ   Δαμασίου,  με την ολοκλήρωση των οποίων θα εξασφαλιστεί η προσβασιμότητα σε 14.000 στρέμματα με αμπέλια.

Το σύνολο των παρεμβάσεων  επιτήρησε  η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Μαρία Γαλλιού, η οποία σε δήλωση της  ανέφερε: «Προτεραιότητα της  Περιφερειακής Αρχής και του Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα  είναι η  βελτίωση της πρόσβασης  των  αμπελοκαλλιεργητών  του νομού Λάρισας στα κτήματα τους .Στο Δαμάσι υπάρχουν χιλιάδες στρέμματα αμπελιού και   οι παραγωγοί συμβάλλουν σημαντικά στην τοπική και εθνική οικονομία».

Παρόντες ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου Νίκος Νταλαγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου Γιώργος Κυρατζής και  ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δαμασίου Γιώργος Τσιανάκας.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.