Τελευταίες Ειδήσεις

Ξεσηκώθηκαν οι εμβολιασμένοι και ζητούν αποζημιώσεις!


Οι αμνοί ξύπνησαν; Ξεσηκώθηκαν οι εμβολιασμένοι και ζητούν αποζημιώσεις για ότι τους έταξαν και αντί να τους δώσουν ευζωία και ελευθερία τους κατέστησαν ανίκανους σε βαθμό αναπηρίας! Σχεδόν 14.000 άνθρωποι  έχουν υποβάλει αίτηση για πληρωμές από την κυβέρνηση για φερόμενη βλάβη που προκλήθηκε από τα εμβόλια του “COVID 19” απ’ ότι δείχνουν νέα στοιχεία .

Γνωστός αθλητής είδε να χάνεται η σωματική και ψυχολογική υπόσταση της συζύγου του και τώρα κάνει τιτάνιο αγώνα μη διστάζοντας να τα βάλει με το “σύστημα” προσπαθώντας να αποδείξει τι ήταν αυτό που έφταιξε για ότι συνέβη: «Ήταν μόνο μία ή δύο μέρες μετά από την “ενισχυτική δόση” που την έκανε για το καλό της και αντί για αυτό σωριάστηκε στο μπάνιο, το αριστερό της πόδι είχε παραλύσει, αλλά δεν κατηγορήσαμε το μπόλι επειδή κανείς δεν μας είχε προειδοποιήσει…!!!”

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο άρθρο στον ειδησεογραφικό ιστότοπο του zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με πηγές βασισμένες σε άρθρο της “The Telegraph”:

αρά τις προειδοποιήσεις και τον αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων θρόμβωσης, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου συνέχισε να συνιστά το εμβόλιο Astra Zeneca, παρόλο που ο εμβολιασμός είχε ήδη σταματήσει στη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Δανία, τη Νορβηγία, την Ολλανδία, τη Σουηδία και τη Λετονία έως τον Μάρτιο του 2021. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν απορριφθεί από ιατρικούς αξιολογητές που λένε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη απόδειξη ότι το εμβόλιο προκάλεσε βλάβη, ενώ σε εκατοντάδες άλλους αρνήθηκαν να πληρώσουν επειδή «δεν είναι αρκετά ανάπηροι».

Όσοι είναι επιτυχείς λαμβάνουν εφάπαξ πληρωμή 120.000 λιρών, αλλά μέχρι στιγμής, η κυβέρνηση έχει πραγματοποιήσει πληρωμές σε μόλις 175 περιπτώσεις, λιγότερο από το 2 τοις εκατό των ατόμων που έχουν υποβάλει αίτηση. Περισσότερες από 5.500 αξιώσεις έχουν απορριφθεί, ενώ άλλες 519 απορρίφθηκαν πριν από ιατρική αξιολόγηση. Παρά το γεγονός ότι σχεδόν 1.000 άτομα ζήτησαν να επανεξεταστεί η υπόθεσή τους, μόλις 12 ενημερώθηκαν ότι η απόφασή τους ακυρώθηκε και τελικά θα λάβουν πληρωμή.

Σχεδόν 350 ισχυρισμοί απορρίφθηκαν επειδή, αν και οι αξιολογητές δέχτηκαν ότι το εμβόλιο είχε προκαλέσει βλάβη, αποφάνθηκαν ότι δεν «προκάλεσε σοβαρή αναπηρία». Σύμφωνα με τους κανόνες, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι 60 τοις εκατό με αναπηρία για να πληρούν τις προϋποθέσεις. Η κυβέρνηση επιμένει ότι η πληρωμή VDPS δεν είναι ένα σύστημα αποζημίωσης και τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν τους ενάγοντες να κυνηγήσουν αποζημίωση στο δικαστήριο.

Δείτε πως όλα αυτά τα σχολιάζει ο μάγειρας του κάμπου Αντώνης Κούκεν στο κανάλι expand TV στο youtube

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.