Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένεται η απάντηση της Λινού - Της ζητήθηκε η παραίτηση από την Κ.Ο.


Ένα ακόμα επεισόδιο στο πεδίο συγκρούσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη διαρκή εσωτερική κρίση να επιτείνεται. Η Αθηνά Λινού ενημερώθηκε από τον Μανώλη Καπνισάκη ότι πρέπει να παραδώσει την έδρα της και να παραιτηθεί, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να σταλεί στον πρόεδρο του Κοινοβουλίου Κωνσταντίνο Τασούλα, επιστολή με την οποία θα κοινοποιείται η διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.


Όπως αναφέρουν πηγές από την Κουμουνδούρου, το πρωί της Τετάρτης ο στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος, Μανώλης Καπνισάκης κάλεσε στο τηλέφωνο της Αθηνά Λινού, της ζήτησε την παραίτησή της και την ενημέρωσε πως εάν δεν παραδώσει την έδρα θα διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. 


Η συγκεκριμένη απόφαση του κ. Κασσελάκη ερμηνεύεται από αναλυτές που παρακολουθούν τα δρώμενα στο χώρο της Αριστεράς ως μια προσπάθεια εξευγενισμού του Παύλου Πολάκη ο οποίος διαρρέει ότι ετοιμάζει πρόταση μομφής κατά του προέδρου στην Κεντρική Επίτροπή.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη διάρκεια της ημέρας ο νέος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Παππάς, θα στείλει τη σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, με την οποία θα ζητά τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.