Τελευταίες Ειδήσεις

« ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ»


Το τελευταίο επτάμηνο ,η νέα δημοτική αρχή έχει αναδείξει το δήμο Μετεώρων σε πρότυπο εξωστρέφειας και θετικής προβολής.

Μέσα από στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες ,έχει καταφέρει να ενισχύσει την εικόνα της περιοχής ,συμβάλλοντας έτσι στην τοπική οικονομική άνθηση.                                                                                   Ωστόσο πρόσφατα βρέθηκαμε αντιμέτωποι με μια οργανωμένη προσπάθεια υπονόμευσης του έργου μας μέσω ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων.

Οι ισχυρισμοί περί ύπαρξης ποιμνιοστασίου εντός των ιερών βράχων των Μετεώρων δεν είναι παρά αβάσιμες κατηγορίες ,οι οποίες στόχο είχαν να πλήξουν την αξιοπιστία της δημοτικής αρχής.

Η αλήθεια, όπως επιβεβαιώνει και η αρχαιολογική υπηρεσία Τρικάλων,

είναι ότι η συγκεκριμένη περιοχή δεν εμπίπτει σε αρχαιολογική ζώνη.

Είναι φανερό ότι αυτές οι κακόβουλες ενέργειες προέρχονται από  γνωστούς κύκλους οι οποίοι επιδιώκουν να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις και να  αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

Οι πολίτες του δήμου όμως γνωρίζουν την αλήθεια και αναγνωρίζουν τις πραγματικές προθέσεις πίσω από αυτές τις κινήσεις.

Η δημοτική αρχή παραμένει ακλόνητη και προσηλωμένη στο όραμά της για έναν δήμο εξωστρεφή ,δυναμικό και ανεπτυγμένο.

Συνεχίζουμε  με αφοσίωση και αποφασιστικότητα να προωθούμε την πρόοδο και την ευημερία της περιοχής μας, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με διαφάνεια και ειλικρίνεια.

Οι θετικές μας δράσεις και η υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών, αποτελούν την καλύτερη απάντηση σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε είναι η κινητήριος δύναμή μας.

Μαζί θα συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα φωτεινό  μέλλον για το δήμο Μετεώρων , αντιστεκόμενοι σε κάθε  κακόβουλη επίθεση και αποδεικνύοντας καθημερινά ότι η αλήθεια και η πρόοδος είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί μας.


Κώστας Πρεβέντης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.