Τελευταίες Ειδήσεις

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Κλεινός” επανακυκλοφορεί με νέα ανανεωμένη συσκευασία


Η εταιρεία «Εμφιαλώσεις Κλεινού» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει οτι το αγαπημένο Φυσικο Μεταλλικό Νερό  των Μετεώρων «Κλεινός» είναι και πάλι στη διάθεση του κοινού που το αγάπησε επι σειρά ετών. Το Φυσικο Μεταλλικό Νερό «Κλεινός» αναγεννάται και επανακυκλοφορεί στην αγορά με νέα ανανεωμένη συσκευασία και ετικέτα προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό τα άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο και PH 8.0!

 

Η εμφιάλωση του εξαιρετικά ποιοτικού Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Κλείνός» πραγματοποιείται σε νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο, απευθείας απο τη Πηγή «Παλαβή» σε θερμοκρασία 3,5C και σε υψόμετρο 1.400μ στη καρδιά της Πίνδου διατηρώντας αναλοίωτα τα ασύγκριτα χημικά χαρακτηριστικά του μέχρι το ποτήρι μας.

Η εμπορική ονομασία «Κλεινός» πλέον θα συνοδεύει το διεθνώς αναγνωρισμένο Φυσικο Μεταλλικό Νερό της περιοχής μας και θα το ταξιδέψει αναλοίωτο μέχρι το τελικό καταναλωτή.

 

Χημικά Χαρακτηριστικά
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κλεινός αναβλύζει απο τη Πηγή «Παλαβή», του ΔΔ Κλεινού του Δήμου Μετεώρων σε υψόμετρο 1400μ, σε ενα καταπράσινο τοπίο γεμάτο έλατα και μακριά απο κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα εξασφαλίζοντας ασύγκριτα χημικά χαρακτηριστικά κατατάσοντας το στη κορυφή. Χαρακτηριστικό της περιοχής έιναι ο κόκκινος κρίνος που ανθίζει στη περιοχή, σύμβολο αγνότητας και καθαρότητας του τόπου μας, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στο παγκόσμιο κατάλογο ειδών υπο προστασία του ΟΗΕ και στα σημαντικά είδη φυτών του NATURA 2000.

Απόφαση Έναρξης Παραγωγικής Λειτουργίας Επένδυσης: Αρ.Πρωτ.349321/08.08.24

Απόφαση Αναγνώρισης Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Κλεινός»:Αρ. Δ1δ/Γ.Π.67202 ΦΕΚ 7285/31.12.2022

 

Κοινωνική ευθύνη
Η εταιρεία θα συνεχίσει να επιδυκνύει έμπρακτα τη κοινωνική της ευθύνη και να ενισχύει τα κοινά του Δήμου Μετεώρων-Καλαμπάκας και του ΔΔ Κλεινού, όπως άλλωστε έχει αποδείξει απο τη πρώτη μέρα λειτουργίας της οπου μεταξύ άλλων μέχρι σήμερα έχει προσφέρει στο Δήμο Μετεώρων Καλαμπάκας το ένα και μοναδικό περιπολικό όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας, έχει στηρίξει τους τοπικούς Αθλητικούς Συλλόγους, έχει χρηματοδοτήσει και εκπονήσει την υδρομάστευση πηγών της περιοχής, έχει στηρίξει οικονομικά την αποκατάσταση του τοπικού οδικού δικτύου μετα τη κακοκαιρία Daniel κ.α.. Οι άνθρωποι της εταιρείας είναι πάντα πρόθυμοι να στηρίξουν ενέργειες που θα βοηθούν συνολικά και όχι ατομικά, το τόπο μας, με σεβασμό και προτεραιότητα πάντοτε στον άνθρωπο και το περιβάλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.