Τελευταίες Ειδήσεις

Πυρκαγιές σε Κακοπλεύρι-Χρυσομηλιά



Με διαφορά λίγων λεπτών εκδηλώθηκαν δυο πυρκαγιές το0 απόγευμα της Κυριακής σε Κακοπλεύρι και Χρυσομηλιά του Δήμου Μετεώρων.

Οι πρώτες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι  αυτές εκδηλώθηκαν από πτώσεις κεραυνών σε δασικές περιοχές μεταξύ Κακοπλευρίου-Ξηροκάμπου και στην Χρυσμηλιά λίγο πριν την είσοδο του Χωριού κατευθυνόμενοι από Καλαμπάκα.

Και στις δυο περιπτώσεις υπήρξε άμεση κινητοποίηση των κατοίκων και της ΠΥ Καλαμπάκας που ρίχτηκαν στην μάχη της κατάσβεσης και κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να περιορίσουν τη φωτιά και να τεθούν τελικά υπό πλήρη έλεγχο.

Ωστόσο στον τόπο του συμβάντος έσπευσε και ο Δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος

που επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια Για να ζητήσει την συνδρομή εναέριων μέσων σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Στο σημείο σπεύδει και ο Δήμαρχος ο οποίος επικοινώνησε με τον Υπουργό κ. Κικίλια και αναμένεται να επιχειρήσουν εναέρια μέσα.

Σημειώνεται ότι η φωτιά στην Χρυσομηλιά έσβησε με την άμεση κινητοποίηση ενώ από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν επί τόπου μο πρόεδρος του χωριού Νίκος Στεφόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γιαννούλας που συνέδραμαν τα μέγιστα στο έργο της κατάσβεσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.