Τελευταίες Ειδήσεις

Η Κέιτ Μίντλετον στο Wimbledon για τον αγώνα Αλκαράθ – Τζόκοβιτς


Η Κέιτ Μίντλετον βρέθηκε στο Wimbledon, προκειμένου να δει από κοντά τον τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στον Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η Κέιτ Μίντλεντον έδωσε το παρών στον τελικό του Wimbledon ανάμεσα σε Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να πραγματοποιεί την δεύτερη δημόσια εμφάνιση της, μετά τη διάγνωση της με καρκίνο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έγινε δεκτή με χειροκροτήματα όταν μπήκε στο βασιλικό θεωρείο στο Γουίμπλεντον.

Η 42χρονη Κέιτ, η οποία έχει αποσυρθεί από τα δημόσια βασιλικά καθήκοντα, καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, παρακολουθεί τον Ισπανό ανερχόμενο Κάρλος Αλκαράζ να αντιμετωπίζει τον βετεράνο Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Γκραν Σλαμ, με το ζευγάρι να ελπίζει και οι δύο να κερδίσει το τρόπαιο, το οποίο θα παρουσιάσει η Κέιτ απόψε.

Μαζί με την 9χρονη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ, και την αδελφή της Πίπα Μίντλετον η μελλοντική βασίλισσα έγινε δεκτή με χειροκροτήματα κάνοντας τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της φέτος.

Πριν οδηγηθεί στο θεωρείο, η Κέιτ και η Σάρλοτ συναντήθηκαν με τις πρώην πρωταθλήτριες –  μεταξύ των οποίων και η Emma Raducanu, η οποία της προσέφερε λουλούδια.

Μάλιστα η Κέιτ Μίντλετον η οποία είναι προστάτιδα του All-England Lawn Tennis and Croquet Club αναμένεται να απονείμει το τρόπαιο στο νικητή του τελικού.

Η είδηση για την παρουσία της Κέιτ Μίντλετον στον τελικό είχε γίνει γνωστή νωρίτερα από το παλάτι του Κένσινγκτον

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.