Τελευταίες Ειδήσεις

Ο χρόνος δικαιώνει τον Κώστα Σκρέκα


«Φρέναρε» ο πληθωρισμός σε τρόφιμα, οινοπνευματώδη, καπνικά» στο 1,3% τον Ιούνιο, έναντι 2,4% τον Μάιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat.


Σε σύγκριση με το μέσο όρο της Ευρωζώνης, ο σχετικός «καυτός» δείκτης κινείται, πλέον, χαμηλότερα, καθώς ο μέσος όρος στη Ζώνη του Ευρώ διαμορφώθηκε στο 2,5%, από 2,6%.


Τα τελικά στοιχεία θα εκδοθούν στις 17 Ιουλίου, ενώ στις 9 Ιουλίου αναμένονται τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ωστόσο κύκλοι του υπουργείου Ανάπτυξης σχολίασαν ότι η εξέλιξη αυτή είναι αναμφίβολα θετική.


Αυτό το επίτευγμα εν πολλοίς οφείλεται στον πρώην Υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, που στην διάρκεια της δικής του θητείας στο υπουργείο κατέβαλλε σκληρές προσπάθειες να τιθασεύσει τις τιμές και να πατάξει την αισχροκέρδεια κα αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει καλά και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, άσχετα και αν αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει στον πρόσφατο ανασχηματισμό.


Αναμφίβολα ο Κώστας Σκρέκας ήταν και παραμένει στα πλάνα του Πρωθυπουργού και είναι σίγουρο πως ήδη άρχισε να δικαιώνεται, αφού ο χρόνος δουλεύει υπέρ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.