Τελευταίες Ειδήσεις

6η Παπιοβόλτα ΜΟ.ΛΕ.Κ : Το ταξίδι συνεχίζεται.....

Μία ακόμη Παπιοβόλτα πέρασε στην ιστορία .  Το ταξίδι μας στην λίμνη Πλαστήρα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.. Με σύμμαχο την μια ηλιόλουστη μέρα τα 70 παπάκια / scooter / μοτοσικλέτες τα οποία μετέφεραν 80 άτομα, ξεχύθηκαν στις 9 το πρωί στον θεσσαλικό κάμπο , ανέβηκαν και έκαναν τον γύρο της λίμνης και τέλος επισκέφθηκαν τα Περτουλιώτικα λιβάδια επιστρέφοντας στην πόλη μας στις 18:30 .

Χωρίς να αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα μιας και η προετοιμασία της βόλτας από τα μέλη της ΜΟΛΕΚ ήταν άψογη - όπως πάντα άλλωστε- όλοι πέρασαν υπέροχα , ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά . Φέτος είχαμε την χαρά να έχουμε συμμετοχές αναβατών από Τρίκαλα , Λάρισα  αλλά και την Θεσσαλονίκη..!!!! , δείχνοντας έτσι την δυναμική που έχει η εκδήλωση. Ευελπιστούμε ότι αυτή η δυναμική θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια θα έχουμε ακόμα περισσότερες τόσο από την πόλη μας όσο και από την υπόλοιπη χώρα. Εμείς από την μεριά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία και μας εμπιστεύτηκαν την μοτοσικλετιστική τους διασκέδαση.

Κλείνοντας θα θέλαμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε :

  • Το κατάστημα «Hobby Shop» και τον Χαράλαμπο Παπατζιμόπουλο για την παραχώρηση του οχήματος συνοδείας .
  • Το πρατήριο υγρών καυσίμων «Tsiompikas Oil» του Γεώργιου Τσιομπίκα για την δωρεά των καυσίμων του οχήματος συνοδείας .

Καλό καλοκαίρι σε όλους…

Eκ του Δ.Σ της ΜΟ.ΛΕ.Κ








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.