Τελευταίες Ειδήσεις

Εκτέλεση 54χρονου στο Ψυχικό: «Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι θα τον σκοτώσουν»


Ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης μίλησε για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου σήμερα το πρωί στο Νέο Ψυχικό.


«Για όσους γνώριζαν το θύμα κι ιδίως τις συναναστροφές του και την δράση του τα τελευταία χρόνια ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Φαινόταν μια αλλαγή στην συμπεριφορά του, η οποία ήταν ριζική. Όλοι τον γνωρίσαμε ίσως σαν τον καλύτερο τοπογράφο με πάρα πολλές γνώσεις. Είχε αναλάβει να χαρτογραφήσει για το κτηματολόγιο Μυκόνου όλο το νησί. Πέρα από αυτό ήξερε με τελειότητα την νομοθεσία και ήταν ένας άνθρωπος πανέξυπνος που βοηθούσε τους πάντες», είπε ο δικηγόρος μιλώντας στο MEGA.


Κατόπιν ο δικηγόρος μίλησε για μια μεταβολή που συνέβη στην ζωή του 54χρονου τοπογράφου και που όπως είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος «του άλλαξε την ζωή».


«Για καλή ή κακή του τύχη ένα γεγονός ήταν αυτό που του άλλαξε την ζωή. Δηλαδή μια αλλαγή στην κατάσταση ενός φιλικού του προσώπου. Γνωρίζουν όλοι ότι άρχισε μετά από κάποιο χρονικό σημείο να αναπτύσσει κάποιες άλλες δραστηριότητες. Ασχολείτο με το real estate, με αγοραπωλησίες και επέκτεινε τις δραστηριότητές του σε άλλα νησιά».




Τα οικόπεδα «φιλέτα» στη Μύκονο και η καταγγελία για ξυλοδαρμό


Ο 54χρονος τοπογράφος είχε καταγγείλει πριν από δύο χρόνια ξυλοδαρμό στο «νησί των ανέμων» και μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε καταθέσει και μήνυση κατά αγνώστων.


Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών θεωρούν ότι η δολοφονία του 50χρονου σχετίζεται άμεσα με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στη Μύκονο, καθώς εκεί ήταν τα περισσότερα έργα που είχε αναλάβει η τεχνική του εταιρεία και τα οποία διαχειριζόταν ο ίδιος, σε αντίθεση με τον στενό του συνεργάτη, ο οποίος φρόντιζε για τη λειτουργία του γραφείου στην Αθήνα.


Το θύμα φέρεται να ασχολούνταν με οικόπεδα «φιλέτα» της Μυκόνου. Με αυτά τα δεδομένα, οι αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους την αποκαλούμενη και ως «Μαφία της Μυκόνου» και θα ξεσκονίσουν τους φακέλους με τα έργα και τις αρχιτεκτονικές μελέτες που έχει αναλάβει το θύμα.


Οι αρχές δεν αποκλείουν ο 54χρονος να ενόχλησε κάποιους με την έντονη επιχειρηματική του δραστηριότητα στο νησί, γι αυτό και να έγινε στόχος.



Η ύποπτη μηχανή που εξετάζει η ΕΛΑΣ


Τις τελευταίες ώρες έχουν φτάσει στις Αρχές πάνω από 18 βίντεο που καταγράφουν το σημείο της δολοφονίας από τη στιγμή της εκτέλεσης μέχρι τη διαφυγή του δράστη.


Ένα από αυτά τα βίντεο παρουσιάζει το MEGA.  Στο αποκλειστικό βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο δράστης με τη μοτοσυκλέτα κατευθύνεται προς το σημείο της δολοφονίας. Χρονικά το βίντεο ταιριάζει με την ώρα της δολοφονίας, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται εάν ο αναβάτης της μηχανής είναι και ο δράστης.


Στο βίντεο φαίνεται το ηλεκτρονικό αυτοκίνητο και αμέσως μετά φαίνεται η μοτοσυκλέτα με έναν άνδρα ντυμένο με μαύρα ρούχα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.