Τελευταίες Ειδήσεις

Μετάλλια και εξαιρετικές επιδόσεις του Σ.Κ.Α.Μ. στο Μίτιγκ Στίβου Trikala Athletics

Φέτος ήταν η δεύτερη χρονιά για το Μίτινγκ Στίβου με την επωνυμία «Trikala Athletics» που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και τον Δήμο Τρικκαίων. Αφορούσε αθλητές/-τριες των αθλητικών σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΣΕΓΑΣ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας (IAAF). Οι συμμετοχές υπερέβησαν κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη, ενώ οι μετέχοντες/-χουσες ήρθαν στα Τρίκαλα από κάθε γωνιά της χώρας (κεντρική, βόρεια, νότια, νησιωτική Ελλάδα).

Φυσικά από μια τέτοια σπουδαία διοργάνωση στην περιοχή μας δεν θα μπορούσε να λείπει ο δικός μας ΣΚΑΜ!

 Έτσι, το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 οι αθλήτριές μας, με την πολύτιμη βοήθεια των προπονητών τους Γιούλης Κισκίνη και Βασίλη Σακκά, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, κάτω από δύσκολες συνθήκες και λόγω αφόρητης ζέστης αλλά και λόγω της μεγάλης συμμετοχής αθλητών από όλη την Ελλάδα. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλήτριές μας συναγωνίστηκαν με αθλήτριες μεγαλύτερες και πιο έμπειρες, αλλά παρά ταύτα ο ΣΚΑΜ κατέκτησε 2 μετάλλια και πολύ καλές θέσεις και επιδόσεις!

Πιο αναλυτικά:

Σκρέκα Σταυρούλα – 3η θέση στα 80μ Κ16 ανάμεσα σε 25 αθλήτριες!

Μπανά Δέσποινα – 3η θέση στα 600μ Κ16  και η μικρότερη από τις 15 αθλήτριες!

Σακελλαρίδη Λεμονιά – 7η θέση στα 1500μ Γυναικών

Ζαροπούλου Ιωάννα  – 13η θέση στα 600μ Κ16

Λάιου Ευφροσύνη – 12η θέση στα 200μ  Γυναικών

Νικολογιάννη Μυρτώ – 17η θέση στα 100μ Γυναικών

 

Ο ΣΚΑΜ συγχαίρει όλες τις αθλήτριες για την προσπάθεια και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, τους εύχεται πολλές ακόμα επιτυχίες και να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν!

 







 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.