Τελευταίες Ειδήσεις

Στην δημοσιότητα το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, οι πρώτες ανρτιδράσεις!


Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ομιλία ο Στέφανος Κασσελάκης ενόψει των Ευρωεκλογών, ο οποίος παρουσίασε το πόθεν έσχες του, δίνοντάς το στη δημοσιότητα, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παρουσιάσει και εκείνος τα δικά του περουσιακά στοιχεία πριν την ευρωπαϊκή κάλπη της 9ης Ιουνίου.Δείτε το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη

pothen_kasselakis_foto
pothen_kasselakis_foto2

Ο Στέφανος Κασσελάκης για το πόθεν έσχες του

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως το Πόθεν Έσχες που δημοσιοποίησε αφορά τον ίδιο και τον σύντροφό του Τάιλερ και δήλωσε πως η δική του αριστερά δεν είναι στο πορτοφόλι, αλλά στην ψυχή.

Μάλιστα, σημείωσε πως «τα πιστόλια του Μαξίμου ετοιμάζονται να πυροβολήσουν» τον σύζυγο του και τους κάλεσε να τον αφήσουν ήσυχο, διότι εκείνος δεν πολιτεύεται, και αν θέλουν να χτυπήσουν τον ίδιο.

Ο κ. Κασσελάκης έκανε και αυτοκριτική για δικές του ευθύνες σχετικά με την υπερπροβολή του από τα μέσα ενημέρωσης.
Αναλυτικά ανέφερε μεταξύ άλλων πως «βλέπετε να έχω συμμετοχή σε δύο εταιρείες, η μία μεταβιβάστηκε στις αρχές του 2024 όταν έμαθα ότι δεν επιτρέπει να έχω αλλοδαπή εταιρεία ο νόμος.

Μόνο εγώ έχω παρουσιάσει τα τρέχοντα περιουσιακά στοιχεία, όχι προπέρσινα ξινά σταφύλια. Όπως βρίσκω τρόπο να το κάνω για το 2023, να το κάνει και ο πρωθυπουργός πριν από τις ευρωεκλογές, να απαντήσει το γραφείο του στο εξέλ που στέλνει το γραφείο μου και να το δημοσιοποιήσει πριν τις ευρωεκλογές.

Βλέπετε δίπλα δίπλα τα στοιχεία και ρωτάω: ήμουν επιχειρηματίας στην Αμερική, με τον ιδρώτα μου τα έβγαλα, μόνο το 22 έβγαλα εκατομμύρια κέρδος για τους επενδυτές. Πώς ο Μητσοτάκης έγινε τόσο πλούσιος με τον μισθό του βουλευτή και πού είναι οι οφσόρ και πού το σπίτι του Βολταίρου; Κάπου χάθηκε στο μέτρημα».

6241703

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, είμαι επιχειρηματίας»

«Εάν κυβερνούσαμε αύριο, πάλι καλύτερα από τη Νέα Δημοκρατία θα πηγαίναμε, θα κοβόταν το δάχτυλο που μπαίνει στο μέλι», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, και κάλεσε τους ψηφοφόρους να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, «αλαζονεία τέλος», στις ευρωεκλογές της Κυριακής, λέγοντας πως «είναι η τελευταία ευκαιρία για αξιοπρέπεια».

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, είμαι επιχειρηματίας με δράση στις ΗΠΑ 21 χρόνια, αγωνίστηκα, πέτυχα, έβγαλα κάποια χρήματα και δεν ήρθα να βγάλω ούτε ένα ευρώ σε βάρος της χώρας μου. Οι πειρατές δεν είναι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι στα κόμματα που χρωστάνε 500 εκατομμύρια ευρώ», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.