Τελευταίες Ειδήσεις

Λαμπερή στην ορκωμοσία της κυβέρνησης η νέα Υφυπουργός Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής Κατερίνα Παπακώστα


Έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία της στην ορκωμοσία του νέου κυβερνητικού σχήματος στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη νέα Υφυπουργός Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής Κατερίνα Παπακώστα.

Φανερά ευδιάθετη και χαμογελαστή, η κ. Παπακώστα έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο με τη συνοδεία του συζύγου της Νίκου Παλιούρα, φορώντας ένα εντυπωσιακό σωμόν σύνολο, κατευθυνόμενη στην ομάδα των νεοεισερχόμενων συναδέλφων της που ορκίστηκαν.

Η Κατερίνα Παπακώστα αμέσως μετά την ορκωμοσία της χαιρέτησε εγκάρδια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ασπάστηκε τον Πρωθυπουργό, ο οποίος την αξιοποίησε στη θέση της Υφυπουργού Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής, διαβλέποντας τις ικανότητες της αλλά και την εν γένει προσφορά της μέχρι σήμερα στην κυβέρνηση, είτε ως Βουλευτής Τρικάλων, είτε ως Εισηγήτρια σε κρίσιμα νομοσχέδια και Επιτροπές, είτε και πιο πρόσφατα ως Γραμματέα Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Η κ. Παπακώστα είναι η πρώτη γυναίκα σε επίπεδο νομού Τρικάλων, που αναλαμβάνει Υπουργικό θώκο και σίγουρα αυτό την ξεχωρίζει και την θωρακίζει πολι8τικά για το μέλλον.

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.