Τελευταίες Ειδήσεις

Τσιάκαλος για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είδα την Βουλευτή του νομού να συμμετέχει στον προεκλογικό αγώνα


Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, σε εθνικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση στην ενημέρωση», που παρουσιάζει ο Δημήτρης Παδιός στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο συνδικαλιστής και στέλεχος του κόμματος στα Τρίκαλα Γιώργος Τσιάκαλος.


Ο κ. Τσιάκαλος αναφορικά με τη νέα εσωστρέφεια που δημιουργήθηκε στο κόμμα, με την ευθεία αμφισβήτηση των 87 Βουλευτών και στελεχών στο πρόσωπο του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, επεσήμανες τα εξής:


«Θεωρώ πως αυτή η επίθεση στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη είναι πρόωρη και άδικη. Ο κ. Κασσελάκης εκλέχθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες Πρόεδρος και καλό θα είναι να του δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος, ώστε να μπορέσει να αναδιοργανώσει το κόμμα σε όλα τα επίπεδα και να το οδηγήσει και πάλι σε τροχιά εξουσίας. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε ξεκάθαρα πως οι πολίτες έπαψαν να εμπιστεύονται τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία υπέστη μια βαριά ήττα και μια απώλεια 13 ποσοστιαίων μονάδων. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην πέτυχε τα ποσοστά που όλοι θα επιθυμούσαμε, έδειξε όμως ότι είναι ένα κόμμα ισχυρό που σιγά σιγά θα ξαναγίνει η πλειοψηφούσα πολιτική δύναμη. Αυτή την στιγμή τα κυρίαρχα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας είναι η ακρίβεια και οι ανατιμήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης, το στεγαστικό ζήτημα με τα υπέρογκα ενοίκια, το φορολογικό σύστημα και βέβαια η ανασφάλεια που νιώθουν οι πολίτες με τα συνεχή φαινόμενα βίας και εγκληματικότητας. Όλα αυτά η κυβέρνηση της ΝΔ απέτυχε να τα διαχειριστεί και να δώσει λύσεις, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει συγκεκριμένες και κοστολογημένες προτάσεις για την αντιμετώπιση τους. Όσον αφορά τις ευρωεκλογές έγιναν λάθη τακτικής και από μεριάς μας, που εμπόδισαν να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ακόμα και σε τοπικό επίπεδο π.χ. δεν είδα την Βουλευτή του νομού Μαρίνα Κοντοτόλη να συμμετέχει ενεργά στον προεκλογικό αγώνα, όταν εγώ και κάποιοι άλλοι ήμασταν συνεχώς δίπλα σε κάθε υποψήφιο Ευρωβουλευτή που επισκεπτόταν το νομό, κείνη δεν έπραξε το ίδιο. Άρα μην ψάχνουμε να βρούμε τι έφταιξε και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καθηλωμένος στα ποσοστά που όλοι ξέρουμε, όταν κάποιοι ήταν απόντες από παντού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.