Τελευταίες Ειδήσεις

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Στις 9 Ιουνίου δώσε φωνή στο δίκιο σου.-Το δίκιο σου πρέπει να εκφραστεί σε αυτή την κάλπη.


Ένας απαιτητικός, δύσκολος αλλά αναγκαίος και ωραίος αγώνας φτάνει στο τέλος του.

Τα μέλη, οι φίλοι, τα στελέχη, οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι της Νέας Αριστεράς έδωσαν τη μάχη με ήθος, με πείσμα και αυταπάρνηση, σε κάθε γωνιά της χώρας.

Καταφέραμε μέσα σε μόλις λίγους μήνες η Νέα Αριστερά να βρίσκεται με τους ανθρώπους και τις οργανώσεις της από τον Έβρο έως την Κρήτη, από την Κέρκυρα έως τη Ρόδο.

Ένας συγκινητικός και συγκλονιστικός αγώνας που θα κορυφωθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου στις κάλπες των ευρωεκλογών για να συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα από τη Δευτέρα.

Η Νέα Αριστερά θα είναι η θετική έκπληξη. Δύο στοιχεία για τη καμπάνια μας.

Όλες αυτές τις μέρες κάναμε μια αμιγώς πολιτική καμπάνια βάζοντας στο προσκήνιο τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα, με κύριο την ακρίβεια.

Δεν μείναμε στη διαμαρτυρία αλλά καταθέσαμε μια σειρά από προτάσεις για προοδευτικές μεταρρυθμίσεις προς όφελος της κοινωνίας. Μιλήσαμε με σαφήνεια κι ευθύτητα, χωρίς εύκολες συνθηματολογίες και δημαγωγικά κόλπα.

Όταν δημιουργήθηκε η Νέα Αριστερά λέγαμε ότι «η πολιτική επιστρέφει». Και η πολιτική επέστρεψε. Μια πολιτική για τους πολλούς.

Δεν υπήρξε πλατεία και γειτονιά σε όλη τη χώρα που να μη δώσει η Νέα Αριστερά το «παρών». Σε μια εποχή παραίτησης και κυνισμού, δώσαμε ένα παράδειγμα δημοκρατικής κινητοποίησης και πολιτικής συμμετοχής.

Σε αυτήν την καμπάνια χτίσαμε μαζί το νέο σπίτι της Αριστεράς, φωτεινό και ευρύχωρο.

Και δύο πράγματα για τη επόμενη μέρα.

Νέα Αριστερά δυνατή για να στηριχτούν οι αγώνες, για να μην παίζουν μόνες τους στο γήπεδο η Δεξιά και η Ακροδεξιά, για να έχει φωνή το δίκιο των πολιτών.

Αλλά και για έναν ακόμα λόγο. Γιατί χρειαζόμαστε μια δύναμη ανοιχτόμυαλη και μαχητική να πάρει πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση κοινωνικού και πολιτικού μετώπου απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Μόνο με την Νέα Αριστερά η επόμενη μέρα θα είναι μια καινούργια μέρα.

Την Κυριακή κάθε μία ψήφος μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Για την Αριστερά και την επόμενη μέρα. Το δίκιο σου πρέπει να εκφραστεί σε αυτή την κάλπη.  Η αποχή, η παραίτηση και η αποστράτευση δεν είναι λύσεις. Λύση είναι η συμμετοχή.

Καλούς Αγώνες. Στις 9 Ιουνίου δώσε φωνή στο δίκιο σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.