Τελευταίες Ειδήσεις

Στα γραφεία της ΔΕΕΠ Τρικάλων η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρία Κεφάλα


Στα Τρίκαλα βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρία Κεφάλα, ως επικεφαλής κλιμακίου της ΝΔ.

Αμέσως μετά την επίσκεψη τη στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων, όπου ενημερώθηκε από την Πρόεδρο Μαρία Αθανασίου για τα προβλήματα του ιατρικού κόσμου και ιδιαίτερα αυτά των μικροβιολογικών εργαστηρίων που βρίσκονται αυτό το διάστημα σε απεργία, πήγε στα γραφεία της ΔΕΕΠ Τρικάλων όπου έγινε δεκτή με χαρά και ενθουσιασμό από τον Πρόεδρο Γιάννη Κουτσονάσιο και τα τοπικά στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στη σύντομη τοποθέτηση της, τόνισε την ανάγκη οι πολίτες να εμπιστευτούν και στις ευρωεκλογές τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς η κυβέρνηση αγωνίζεται με όλες της τις δυνάμεις να βγει η χώρα από τα δύσκολα τούνελ της οικονομικής κρίσης, της ακρίβειας και των παθογενειών του παρελθόντος και να οδηγηθεί απερίσπαστη στο δρόμο της ευημερίας και της ανάπτυξης. Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί και σε ζητήματα της αρμοδιότητας της, ενώ δήλωσε χαρούμενη που βρίσκεται στα Τρίκαλα ανάμεσα σε καλούς φίλους και συνοδοιπόρους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα γραφεία της ΔΕΕΠ Τρικάλων βρέθηκε και ο αδελφός του έγκλειστου Δημάρχου Χειμάρρας και υποψήφιου Ευρωβουλευτή Φρέντι Μπελέρι Λεονάρδος, ο οποίος μίλησε για το μεγάλο ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την ελληνική ομογένεια της Αλβανίας, καθώς και για την προσωπική υπόθεση του αδελφού του που ζητά δικαίωση και στήριξη από όλο τον ελληνικό λαό.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Θανάσης Λιούτας, ο πρώην Βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, οι Δήμαρχοι Μετεώρων και Πύλης Λευτέρης Αβραμόπουλος και Κώστα Μαράβας, ο αναπληρωτής Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης, ο πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Χρήστος Γακόπουλος κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.