Τελευταίες Ειδήσεις

Στα Τρίκαλα ο Νίκος Ανδρουλάκης


Εντείνονται οι περιοδείες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, αφού ο χρόνος μετρά αντίστροφά για τις ευρωεκλογές. Ο πρόεδρος του κόμματος πραγματοποιεί επισκέψεις σε όλη τη χώρα, καθώς η Χαριλάου Τρικούπη ακολουθεί την προεκλογική στρατηγική που ακολούθησε πριν από τις εθνικές εκλογές του 2023.


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής επισκέπτεται τη Λάρισα την ερχόμενη Δευτέρα 20 Μαΐου και θα μιλήσει στις 8 το απόγευμα σε ανοιχτή συγκέντρωση μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο για το διακύβευμα των ευρωεκλογών, αλλά και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ακολούθως θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του.


Μια ημέρα μετά, αναμένεται να περιοδεύσει στη Δυτική Θεσσαλία. Η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή έχει ήδη εκπονήσει το πρόγραμμα της επίσκεψης και περιμένει το “πράσινο” φως από τα κεντρικά.


Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα βρίσκεται στα Τρίκαλα είτε το πρωί της Τρίτης 21/5 είτε το απόγευμα. Αυτό θα εξαρτηθεί από το ποια μέρα θα επιλέξει να περιοδεύσει στην Καρδίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.