Τελευταίες Ειδήσεις

« Αφιέρωμα στην Αναγέννηση- Ευγνωμοσύνη προς τον Δήμαρχο Μετεώρων »



Αγαπητέ κ. Αβραμόπουλε,

« ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!»

Με μεγάλη χαρά και βαθιά εκτίμηση αισθάνομαι την ανάγκη να αφιερώσω λίγες στιγμές για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό μου για τον ρόλο που διαδραματίζετε στην εξέλιξη του Δήμου Μετεώρων!

Είναι πραγματικά συγκινητικό να παρατηρώ πως ,μετά από τέσσερις μήνες μόλις από την ανάληψη των καθηκόντων σας, ο Δήμος Μετεώρων βιώνει μια πρωτόγνωρη αναγέννηση και αποπνέει έναν απίστευτο δυναμισμό!

Η ενθουσιώδης σας προσέγγιση και το πάθος που επιδεικνύετε για τη δημιουργία και την πρόοδο του τόπου μας είναι πραγματικά εμπνευστικά!

Μέσα από το φως της Ανάστασης και του εορτασμού του Πάσχα, θέλω να εκφράσω την βαθιά μου εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίσατε στην προώθηση της παράδοσης  και του πνεύματος της Ανάστασης στον τόπο μας.

Οι πρωτοβουλίες σας για την προώθηση του πολιτισμού, την ανάδειξη του τουρισμού και την προώθηση της εορταστικής ατμόσφαιρας, κατέστησαν την Καλαμπάκα προορισμό προτίμησης για εκατοντάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Πάσχα είναι πλέον ένας καινούριος λόγος για να επισκεφτεί κανείς την Καλαμπάκα ,να ανακαλύψει την ομορφιά της, να απολαύσει τα τοπικά εδέσματα και να συμμετάσχει σε μοναδικές παραδόσεις και εκδηλώσεις .

Θεωρώ πως οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες είναι περήφανοι που μπορούν να γιορτάσουν το Πάσχα σε έναν τόπο που έχει γίνει πλέον σύμβολο ελπίδας και αγάπης χάριν σε εσάς!!

Ας συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το όνειρο μιας Καλαμπάκας που θα είναι η πηγή έμπνευσης για κάθε γενιά και προορισμός θαυμασμού για κάθε επισκέπτη!

Σας εύχομαι ένα Πάσχα γεμάτο χαρά , αγάπη ,ειρήνη και ευλογία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.