Τελευταίες Ειδήσεις

Στα Τρίκαλα χθες ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνος Χρυσόγονος


Πολύ κόσμο συγκέντρωσε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μουσείο Τσιτσάνη ο γνωστός Συνταγματολόγος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Κίνημα Αλλαγής κ. Κωνσταντίνος Χρυσόγονος στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Ο κ. Χρυσόγονος άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση τονίζοντας πως «Η χώρα δυστυχώς δεν συγκλίνει, αποκλίνει και βέβαια αποκλίνει ακόμα ή περισσότερο και σε ζητήματα κράτους δικαίου, δημοκρατίας και ποιότητας των θεσμών. Στην πραγματικότητα η Ελλάδα γίνεται ολοένα και λιγότερο ευρωπαϊκή στα χρόνια της διακυβέρνησης Μητσοτάκη. Άρα χρειαζόμαστε μια άλλη πορεία, και για να υπάρξει μια άλλη πορεία πρέπει να υπάρξει πολιτική ανατροπή, πολιτική αλλαγή. Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να φέρει την αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φέρει την αλλαγή, καθώς βρίσκεται σε αποδρομή ενώ το ΠΑΣΟΚ αντίθετα από το 2015 και μετά ως το 2023 έχει μία σταθερά ανοδική αλλά αργή πορεία. Είναι εν δυνάμει αντίπαλος για τη Νέα Δημοκρατία. Εάν καταφέρουμε να πάρουμε τώρα τη δεύτερη θέση, εκτιμώ ότι η ανοδική πορεία θα επιταχυνθεί και μπορούμε να μετατρέψουμε τις επόμενες εκλογές του 2027 σε ντέρμπι».

Αιχμηρός ήταν και για τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Στέφανο Κασελλάκη αναφέροντας ότι «θεωρητικά εμφανίζεται ως αρχηγός ενός αριστερού κόμματος αλλά φοβάμαι ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή Μαυρογιαλούρου που υπόσχεται τα πάντα στους πάντες χωρίς να ξέρει καν τι υπόσχεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόταση εξουσίας με πολιτικά χαρακτηριστικά, είναι μια ακατάσχετη δημαγωγία».

Να σημειωθεί ότι πριν την ομιλία του ο κ. Χρυσόγονος συναντήθηκε με μέλη της Κίνησης Ανασυγκρότησης Δήμου Φαρκαδόνας και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα της πληγείσας από την κακοκαιρία Daniel περιοχής τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.