Τελευταίες Ειδήσεις

Στα κάγκελα οι Τρικαλινοί αγρότες – Πνέουν μένεα κατά της Π.Ε. Τρικάλων


Στα κάγκελα είναι οι  Τρικαλινοί αγρότες μετά την ανακοίνωση της επιτροπής της Κίνησης για την ανασυγκρότηση της Φαρκαδόνας για την έκπληξη Τριαντόπουλου στο άκουσμα πως δεν έχουν πάρει την προκαταβολή της Αρωγής πάγιου εξοπλισμού του ποσού των 10.000 ευρώ, ενώ πολλοί αγρότες του νομού Καρδίτσας είδαν τα ποσά αυτά να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους. Μάλιστα γνωστός Τρικαλινός κτηνοτρόφος δήλωνε στον πως θα στραφεί ακόμη και νομικά κατά των υπευθύνων της Π.Ε. Τρικάλων αν τελικά προκύψουν ευθύνες.


Πιο συγκεκριμένα η επιτροπή αναφέρει: «Έκπληξη προκάλεσε στα μέλη της επιτροπής (σ.σ. της Κίνησης για την Ανασυγκρότηση της Φαρκαδόνας) ότι μόνο η Π.Ε. Τρικάλων δεν κατέβαλε στους αγρότες την προκαταβολή της Αρωγής πάγιου εξοπλισμού του ποσού των 10.000,00 που είχε εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός».


Το σίγουρο είναι πως πλέον το «μπαλάκι» περνά στην αντιπεριφερειάρχη κ. Χρύσα Ντιντή που θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για την καθυστέρηση αυτή.


Μάλιστα προ ενός μήνα ο βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας είχε καταγγείλει την διαδικασία για την καθυστέρηση των προσλήψεων των υπαλλήλων από την Π.Ε. Τρικάλων.


Το μπαλάκι στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με ευθείες βολές για τις προσλήψεις, πετά ο βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές των αγροτών και όχι μόνο.


Πιο συγκεκριμένα ο Θανάσης Λιούτας στην εκπομπή «Χαμηλές Πτήσεις» αποκάλυψε πως παρότι έχουν εγκριθεί 30 προσλήψεις στο νομό Τρικάλων από τον Δεκέμβριο ακόμη, για την αύξηση των επιτροπών που θα ελέγξουν τους φακέλους, αυτοί δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη με αποτέλεσμα οι φάκελοι των πλημμυροπαθών να στοιβάζονται κατά χιλιάδες στην Περιφερειακή Ενότητα. ακούστε εδώ https://www.energospolitis.gr/lioutas-ntinti-kontra/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.