Τελευταίες Ειδήσεις

Θρίλερ στην Ηλιούπολη: Νεκροί μητέρα και γιος μέσα σε διαμέρισμα


Έρευνες πραγματοποιούν οι Αρχές για τις συνθήκες θανάτου μιας 60χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου της στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη, όπου βρέθηκαν νεκροί με τραύματα στο κεφάλι από όπλο.


Οι δύο φαίνεται ότι βρίσκονταν για μέρες νεκροί μέσα στο διαμέρισμα. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είχαν να δουν τη μητέρα και τον γιο από την περασμένη Πέμπτη. Εκεί κοντά μάλιστα μένει και συγγενής που επισκεπτόταν τη μητέρα και τον γιο ανά τακτά χρονικά διαστήματα.



Ωστόσο χθες το βράδυ μία γειτόνισα ειδοποίησε την αστυνομία, για μία δυσάρεστη οσμή, η οποία ερχόταν μέσα από το σπίτι. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε κλειδαράς προκειμένου να ανοίξουν το διαμέρισμα.


Όταν οι Αρχές εισήλθαν σε αυτό βρέθηκαν αντιμέτωπο με ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς η 63χρονη βρέθηκε νεκρή σε μία καρέκλα, με τραύμα στο κεφάλι και ο 36χρονος γιος της νεκρός μπρούμυτα στο υπνοδωμάτιο. Σε ένα άλλο δωμάτιο βρέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα που οι Αρχές εξετάζουν εάν πρόκειται για το όπλο με το οποίο βρήκαν το θάνατο μητέρα και γιος.


Και οι δύο φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο, πιθανότατα την καραμπίνα.



 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, μεταξύ αυτών και της εγκληματικής ενέργειας. Άλλωστε, η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν μισάνοιχτη με κάποια ίχνη παραβίασης και το σπίτι ανάστατο. 


Ο πατέρας της οικογένειας είχε βάλει τέλος στη ζωή του πριν από μερικά χρόνια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και γιος είχαν συχνά έντονους καβγάδες.  Η 63χρονη εργαζόταν ως τηλεφωνήτρια και ο γιος της ήταν υπάλληλος.


Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η εξέταση της καραμπίνας που βρέθηκε εντός του διαμερίσματος.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.