Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού

Με την ολοκλήρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Μετεώρων, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση και την επιτυχή έκβασή τους.

Η Καλαμπάκα και ο Δήμος Μετεώρων μπήκαν στο κάδρο των πόλεων που αξίζει να επισκεφθεί κάποιος τις Απόκριες, κάτι που έγινε γνωστό σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα από την τεράστια προβολή όλου του τριημέρου.

Τίποτα ωστόσο δε θα ήταν εφικτό, αν δεν υπήρχαν οι χορηγοί, οι εθελοντές και οι υποστηρικτές αυτού του οράματος.

Θερμές ευχαριστίες:

·         Στο θεατρικό εργαστήρι «Επι Σταγών» και σε όλα τα μέλη της επιτροπής διοργάνωσης και διεξαγωγής του κυνηγιού θησαυρού, που υπό τη στέγη του, εργάστηκαν άοκνα, μήνες ολόκληρους, για την άψογη προετοιμασία και τη διεξαγωγή του.

·         Στο χορευτικό όμιλο «Μετέωρα» και τους υπέροχους κανταδόρους του, καθώς επίσης και τους μουσικούς κ. Γιάννη Τσικέλη και κ. Κώστα Δριτσέλη.

·         Στο χορευτικό σύλλογο «Μετεώρων Παρέα», που πλαισίωσε τις εκδηλώσεις του Δήμου, τόσο με τα τμήματα ενηλίκων, όσο και με τα παιδικά τμήματα.

·         Στον πολιτιστικό σύλλογο Κρύας Βρύσης «Άγιος Μηνάς», για τις υπέροχες χειροποίητες πίτες και το ποντς που έφτιαξαν και προσέφεραν οι κυρίες του συλλόγου.

·         Στον σύλλογο «Αιγίνιον – Κοιτίδα Πολιτισμού», για τα πλούσια σαρακοστιανά εδέσματα που προσέφεραν την Κυριακή της Τυρινής.

·         Στους πολιτιστικούς συλλόγους των χωριών μας και στις Τοπικές Κοινότητες, για την προετοιμασία της φασολάδας την Καθαρά Δευτέρα.

·         Στον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμπάκας, για την αμέριστη βοήθειά του στην εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης.

·         Στους Εκπαιδευτικούς και στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών σχολείων, για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση της Κυριακής.

·         Στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Δημήτρη Μήτραινα, και στο Διοικητή του Α.Τ. Μετεώρων,  Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Ευάγγελο Λαφαζάνη.

·         Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας και τον Διοικητή κ. Βασίλη Παπαγεωργίου.

·         Στον Διευθυντή του ΕΣΥ Καλαμπάκας κ. Ζήση Κελεπούρη και στους γιατρούς κ. Νικόλαο Τσίντρο και κα Χαρά Παπανικολάου, για την κάλυψη του κυνηγιού του θησαυρού.

·         Στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ν. Τρικάλων.

·         Στην κα Φρόσω Χριστογιαννούλα, στην κα Κωνσταντίνα Μαραγγιανού, στην κα Αθανασία Σουγλέρη και στον κ. Τριαντάφυλλο Μπάο, για την πολύτιμη βοήθειά τους στην προετοιμασία και διανομή της φασολάδας την Καθαρά Δευτέρα.

·         Στους δημοτικούς υπαλλήλους που εργάστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις, πέραν του ωραρίου τους, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα την προϊσταμένη του Δήμου κα Βαϊτσα  Μέλλιου, για το συντονισμό και την άοκνη βοήθειά της σε όλες τις εκδηλώσεις, τον κ. Ευάγγελο Τζουβάρα, για την κάλυψη όλων των εκδηλώσεων και το πρόγραμμα της Καθαράς Δευτέρας, το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών, κα Ευανθία Δήμου, κα Μαρία Ντόνα, κα Πόπη Γιάννη, κα Μαρία Χαραλάμπους και κ. Νίκο Παληγιάννη, για την προετοιμασία της φασολάδας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες, στο μάγειρα του 1ου Παιδικού Σταθμού κ. Δημήτρη Μαγειρία, για την πολύτιμη βοήθειά του στην εκδήλωση «Αλεύρι, ζάχαρη, κανέλλα….» και κυρίως για την παρασκευή της παραδοσιακής φασολάδας. Στους υπαλλήλους του δήμου και της ΔΕΥΑΜ, κ. Σπύρο Μπάκο, κ. Κώστα Κουσκουβάτα, κ. Στάμο Σταμάτη, κ. Σάκη Σακελλαρίδη, κ. Στέργιο Σταμάτη, κ. Κερασσοβίτη Βάιο, κ. Νίκο Αγγέλη, κ. Απόστολο Χαραλάμπους, κ. Χρήστο Γίτσα, κ. Τασίκα, για τη βοήθειά τους όλες τις ημέρες των εκδηλώσεων.

 

Οι χορηγοί που βοήθησαν με τις γενναιόδωρες προσφορές τους και θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω είναι:

·         Τα τοπικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, έντυπο, ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και τα ραδιόφωνα της πόλης μας, για τη δωρεάν προβολή όλων των εκδηλώσεων.

·      

Ο κ. Γιάννης και η κα Νίκη Βλιώρα, για την κατασκευή και δωρεά των χαρταετών που στόλισαν τους δρόμους της πόλης μας.

·         Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών, για τη δωρεά των υλικών της διάσημης πλέον Τρουφο-μανιταρο-φασολάδας.

·         Το ξενοδοχείο Divani Meteora, για τη δωρεάν φιλοξενία του κ. Χρήστου Νέζου.

·         Τα ξενοδοχεία Famissi Eden και Kosta Famissi, για τη δωρεάν φιλοξενία του συγκροτήματος «Κίτρινα Ποδήλατα».

·         Η ταβέρνα «Yamas», για το δωρεάν γεύμα στα μέλη του συγκροτήματος «Κίτρινα Ποδήλατα».

 

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, καθώς επίσης και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και το τοπικό συμβούλιο, για την πολύτιμη βοήθειά τους στους τομείς ευθύνης τους και όχι μόνο. Ιδιαιτέρως ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο Δήμαρχο Λευτέρη Αβραμόπουλο, για τη στήριξη και την αμέριστη βοήθειά του, στην οργάνωση και τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων και κυρίως στην προβολή τους σε όλα τα μέσα πανελλαδικής εμβέλειας.

Χωρίς την πολύτιμη συμβολή τους, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.

Καλή Σαρακοστή και καλό Πάσχα σε όλους.

 

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας

Λίλα Μπαντέκα - Νάνη

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.