Τελευταίες Ειδήσεις

Στους ρυθμούς της Αποκριάς η Καλαμπάκα-Κανταδόροι και Ζωσιμάς σκόρπισαν κέφι

Μοναδικές στιγμές έζησαν οι Καλαμπακιώτες και οι ξένοι επισκέπτες το βράδυ της Παρασκευής με τους κανταδόρους που γέμισαν νότες, χαρά και τραγούδι το κέντρο της πόλης και τον ανεπανάληπτο Παναγιώτη Ζωσιμά και την ορχήστρα του να συμπαρασύρει στο χορό μικρούς και μεγάλους στην κεντρική πλατεία.

Σε αποκριάτικους ρυθμούς η πόλη και οι κανταδόροι του Χορευτικού Ομίλου “ΜΕΤΕΩΡΑ” βγήκαν στους δρόμους της Καλαμπάκας, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Λευτέρη Αβραμόπουλο στο Δημαρχείο και κατηφόρισαν προς το κέντρο χαρίζοντας όμορφες στιγμές με καντάδες και χορό.

Μέλη του Συλλόγου Κρυοβρυσιωτων πρόσφεραν πίτες και άλλα εδέσματα σε όλο τον κόσμο που πραγματικά απόλαυσε μοναδικές στιγμές ξεφεύγοντας για λίγο από το στρες και πετώντας τις μάσκες της καθημερινότητας.

Η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν οι κυρίες που με τις πανέμορφες στολές τους συμμετείχαν στην εκδήλωση και μετέφεραν τους πάντες σε μια άλλη εποχή.

Κάτι πραγματικά ξεχωριστό και εντυπωσιακό που δείχνει την διάθεση, την φαντασία και το μεράκι για τον πολιτισμό και την προσφορά στον τόπο και μάλιστα σε τέτοιες στιγμές που όλοι τις έχουμε ανάγκη...
























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.