Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο του προέδρου της Τ.Κ. Χρυσομηλιας Νίκου Στεφόπουλου


Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς την εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και τους φωτορεπόρτερ αυτής κ. Αλεξία Καλαϊτζή και κ. Αλέξανδρο Αβραμίδη, για την αφοσιωμένη κάλυψη του ρεπορτάζ που ανέδειξε τα προβλήματα της δημοτικής Κοινότητας Χρυσομηλιάς.

Η πρωτοβουλία αυτή αναδεικνύει τη δέσμευση της συγκεκριμένης εφημερίδας στην ενημέρωση και τη διαφώτιση των πολιτών για τα ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε και να εκτιμούμε το ρόλο του τύπου ,αλλά και των δημοσιογράφων στον τομέα της ενημέρωσης .

Επίσης ,θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον δήμαρχο του δήμου Μετεώρων ,κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο για τον αποτελεσματικό συντονισμό και την εποικοδομητική του παρέμβαση στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας.

Η συνεργασία του με την κοινότητά μας αποδεικνύεται εξαιρετική και αξιέπαινη.

Με την ενεργή υποστήριξη τοπική κοινωνίας και ενεργών πολιτών ,πιστεύω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα προβλήματα που ανέδειξε το ρεπορτάζ και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στην κοινότητά μας.

Ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που συμμετείχατε σε αυτή τη διαδικασία και σας καλώ να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από κοινού για ένα καλύτερο μέλλον!

Με εκτίμηση

Στεφόπουλος Νίκος

Πρόεδρος κοινότητας Χρυσομηλιάς

 

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ:

  1. ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΚΑΪ
  2. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

 

Αγαπητοί φίλοι του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ

Ως πρόεδρος της κοινότητας Χρυσομηλιάς θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες για την εξαιρετική σας πρωτοβουλία και συνεργασία σχετικά με το θέμα του χωριού μας, του χωριού των πολύτεκνων οικογενειών.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονίσουμε την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του προσωπικού σας ,το οποίο κατέγραψε με ακρίβεια τις πραγματικότητες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το χωριό μας.

Η ευαισθησία και η ενσυνείδηση που επέδειξε το συνεργείο σας στο θέμα των πολυτέκνων και της ερήμωσης αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή σας για την προβολή των κοινωνικών προβλημάτων.

Θέλω επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη προς τον δήμο Μετεώρων και τον δήμαρχο κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο για την αποτελεσματική παρέμβασή τους, στην επιτυχή πραγματοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας .

Η συνεργασία σας κύριε δήμαρχε με το χωριό μας αποτελεί παράδειγμα του πως οι τοπικές αρχές μπορούν να συνεργαστούν με τα μέσα ενημέρωσης για την καταγραφή και ανάδειξη των προβλημάτων τους.

Με εκτίμηση

ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.