Τελευταίες Ειδήσεις

Καιρός: Μεγάλος όγκος νερού, χαλαζοπτώσεις, κεραυνοί και ισχυροί άνεμοι


Αλλαγή του καιρού έρχεται το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιώργου Τσατραφύλλια δύο «βροχοχαμηλά» συστήματα θα φέρουν βροχές αλλά και χιόνια. Όπως τονίζει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τα 4 χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας είναι ο μεγάλος όγκος νερού, οι χαλαζοπτώσεις, οι κεραυνοί και οι ισχυροί άνεμοι.


Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, η αλλαγή στο σκηνικό του καιρού θα έρθει το απόγευμα του Σαββάτου.


Από το απόγευμα του Σαββάτου στην Ιταλία οργανώνεται ένα βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο αναμένεται να κινηθεί πιο ανατολικά. Το απόγευμα θα φτάσει στα δυτικά της χώρας μας, με τις πιο δύσκολες ημέρες να είναι η Κυριακή και η Δευτέρα.


Η Κυριακή θα είναι μία πολύ βροχερή ημέρα, όταν και θα σημειωθούν αρκετές βροχές και καταιγίδες, πρώτα στα δυτικά και στη συνέχεια προς τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, με την κακοκαιρία να επιμένει προς τα ανατολικά, δυτικά και νότια και την Δευτέρα.


Όπως τονίζει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τα 4 χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας είναι ο μεγάλος όγκος νερού, οι χαλαζοπτώσεις, οι κεραυνοί και οι ισχυροί άνεμοι.


Από την Τρίτη και μετά αναμένεται βελτίωση του καιρού με καλές θερμοκρασίες, κοντά στους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές εξαιτίας και των νοτιάδων που θα μεταφέρουν πιο θερμές αέριες μάζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.