Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ:Ι.Κ.Α.-ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΟΑΕΕ-ΤΣΑ.-Ξανά στους δρόμους του αγώνα για την Υγεία !!


Για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας και για τα οξυμένα προβλήματα στο νομό μας προχωρούν τα Συνταξιουχικά Σωματεία,

 μαζί με τους Υγειονομικούς .

      Πέμπτη 22 Φλεβάρη, ώρα 11:00 π.μ. στην ΕΙΣΟΔΟ του ΤΕΠ

 

Τα Συνταξιουχικά Σωματεία του Νομού μας θα πραγματοποιήσουν

Την Πέμπτη 22 Φλεβάρη  και ώρα 11:00π.μ. στην Είσοδο του ΤΕΠ του  Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων, ημέρα  Πανυγειονομικής 24 ωρης  απεργίας στα Δημόσια Νοσοκομεία,

 μαζί με τα Υγειονομικά Σωματεία.

Η παράσταση διαμαρτυρίας,  πραγματοποιείται για τα εκρηκτικά προβλήματα  στον τομέα της Υγείας  στο Νομό μας και ιδιαίτερα για την υπολειτουργία  Κλινικών, για την έλλειψη Ειδικοτήτων Γιατρών και τις μεγάλες ελλείψεις στα Κέντρα Υγείας  του Νομού μας.

 

Οι συνταξιούχοι απαιτούν δημόσια δωρεάν υγεία για όλο το λαό.

          Οι συνταξιούχοι σε όλη την Περιοχή του Νομού μας, βιώνουμε καθημερινά τα αποτελέσματα των αντιλαϊκών πολιτικών και την άθλια κατάσταση που υπάρχει σε όλους τους τομείς της Δημόσιας Υγείας που ΔΕΝ μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μας.

          Οι ανάγκες των συνταξιούχων για Υγεία-Περίθαλψη-Πρόνοια,  δεν χωράνε στα προγράμματα όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων.

Προτεραιότητα και της κυβέρνησης της ΝΔ, όπως επιβεβαιώθηκε καθημερινά από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, των υπουργών και λοιπών κυβερνητικών στελεχών, είναι η στήριξη της επιχειρηματικότητας, δηλαδή της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων. Και σε αυτή την στρατηγική επιλογή, υπάρχει η συμφωνία όλων των κομμάτων της άρχουσας τάξης. Την ίδια πολιτική, με βάση τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υλοποιούν διαδοχικά όλες οι κυβερνήσεις.

          Όσο θα συνεχίζεται η πολιτική των κυβερνήσεων με κριτήριο το κόστος - όφελος στον χώρο της Υγείας η κατάσταση θα γίνεται όλο και χειρότερη για όλο τον λαό.

          Με κερδισμένους τα μονοπώλια που θησαυρίζουν από τα δικά μας βάσανα και την ανάγκη να έχουμε όλοι δημόσια δωρεάν Περίθαλψη - Υγεία.

         

 

ΤΑ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.