Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-Σχετικά με δημοσίευμα στον τοπικό τύπο


 Η Συντονιστική επιτροπή μαθητών της Αθήνας δημοσίευσε ένα κείμενο σχετικά με την ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ, το οποίο υπογράφεται από την ίδια.

Μπορείτε ενδεικτικά να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

 http://www.mathites.gr/?p=3003

Το κείμενο αυτό αναδημοσιεύτηκε από κάποια τοπικά ΜΜΕ, με τίτλο στον οποίο αναφέρεται το όνομα του  Μουσικού Σχολείου Τρικάλων. Προφανώς επειδή κάποιοι μαθητές του σχολείου συμμετείχαν στην αντίστοιχη πορεία, όπως έχουν κάθε δημοκρατικό δικαίωμα να κάνουν. Επειδή όμως στο περιεχόμενο του κειμένου υπάρχουν  χαρακτηρισμοί που δεν ισχύουν για το σχολείο μας, το οποίο είναι ένα σχολείο που εμφορείται από δημοκρατικές αρχές, ο Σύλλογος διδασκόντων και το δεκαπενταμελές συμβούλιο, σας απευθύνουν αυτό  το μήνυμα ζητώντας σας να απεμπλακεί το όνομα του σχολείου μας από το σχετικό δημοσίευμα και να αποδοθεί το δημοσίευμα σε αυτούς που το έγραψαν, δηλαδή στη Συντονιστική επιτροπή μαθητών της Αθήνας.

Τίτλοι όπως «ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ» εκτός από ανακριβείς (αφού η απόφαση είναι της Συντονιστικής επιτροπής μαθητών της Αθήνας) είναι και παραπλανητικοί, καθώς συνδέουν το σχολείο μας με συγκεκριμένο περιεχόμενο για εκβιασμούς, απειλές κλπ, δημιουργώντας εντυπώσεις.

Παρακαλούμε για άμεση αποκατάσταση και αναίρεση του δημοσιεύματος.

Απολογούμαστε που απευθύνουμε το μήνυμα και σε τοπικά ΜΜΕ τα οποία ενδεχομένως δεν προέβησαν σε αυτή τη δημοσίευση, αλλά εκ των πραγμάτων δεν κατέστη δυνατό να ελέγξουμε σε πόσα και ποια δημοσιεύτηκε.

Εκ μέρους του Συλλόγου διδασκόντων και του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων  

 


--
Η διευθύντρια

Γεωργία Κολοβελώνη 
Φιλόλογος, M.Ed., MA

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.