Τελευταίες Ειδήσεις

Greek Mafia: Πώς η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη των κατηγορουμένων


Δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας που βρέθηκαν σε κλεμμένο αυτοκίνητο στον Ασπρόπυργο κι ανήκαν σε μέλη της ρωσικής μαφίας ξεκλείδωσαν τις δολοφονίες Σκαφτούρου, Ρουμπέτη, Μουζακίτη.

Οι αστυνομικοί μέσα από εξειδικευμένες έρευνες κατάφεραν μέσω των GPS των δύο τηλεφώνων να διαπιστώσουν τις διαδρομές των Ρώσων πιστολέρο που έβγαλαν από μέση τον Βασίλη Ρουμπέτη και τον Διονύση Μουζακίτη.

Από το GPS των συσκευών, είδαν τις διαδρομές που ουσιαστικά αποτελούσαν την παρακολούθηση του Ρουμπέτη στο πατρικό του στη Νίκαια, στο σπίτι του στον Κορυδαλλό και στο γήπεδο Καραϊσκάκη όπου πήγαινε να παρακολουθήσει αγώνες του Ολυμπιακού. Μάλιστα έφθασαν να τον παρακολουθήσουν και στη Θεσσαλονίκη όπου είχε επίσης μεταβεί για αγώνα του Ολυμπιακού με τοπική ομάδα.

Από κει κι έπειτα άρχισε να ξεκαθαρίζει το τοπίο με ένα επίσης σημαντικό εύρημα που εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο - «θησαυρό». Πρόκειται για ορφανό γενετικό υλικό το οποίο επίσης είχαν εντοπίσει αστυνομικοί στη  μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες στη δολοφονία Σκαφτούρου.

Η διασύνδεση όλων των επιμέρους πληροφοριών οδήγησε τελικώς στα ίχνη των κατηγορουμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.